Niebede dobrym czlowiekiem... Dalem mu juz raz szanse i ją zmarnowal... Kiedys klamal ze podobno dal mi kase zebym mu dodal level... 100 razy mowil ze niebedzie juz tu grall....
A tak wogole To spider = Yo, Vegeta.... Mialem juz wiele nieprzyjemnosci z twojej strony i niebede ci dawal nastepnej szansy za tekst o mojej zmarlej mamie...
Najezdzalem ci na gg, bo zdenerwowal mnie twoj komentarz o mim wychowaniu...Ale w odroznieniu od ciebie ja nienajezdzalem na zmarle osoby z twojej rodziny...
Jezeli napisales street ze to zalezy odemnie to prosze o bana permamentnego dla tego gracza.. Od dzisiaj nieznam tego czlowieka i nigdy niebede obdarzal go szacunkiem jak innych ludzi.. Dill, i ty street oraz inni pewnie mnie rozumiecie co to znaczy stracic bliskiego..
Dlatego prosze o bana permamentnego ! Niemam zamiaru grac z czlowiekiem ktory obraza mnie, ale to mniej wazne ale to ze obrazil moją zmarła mame..
Dalem mu juz szanse i ją zmarnowal..
Jezeli pozwolicie mu grac to oglaszam ze odchodze z serwa bo niemam zamiaru grac z taką osobą co zniza sie do takiego poziomu
Pzdr. Die$eL