Twoja stara? Człowieku ogarnij, jeśli można to proszę was o perma dla tego gracza na serwerze bez możliwości odbanowania za takie odzywki. Tobie by było do śmiechu jak by ktoś z twojej rodziny umarł?szkoda ze twoja stara umarla bo cie niema kto wychowywac
Warn kolego.
Proszę o perma dla niego i go nie odbanowywać.
~Closed
Edit by Street:
Ze swojej dopisze tylko jedno. Jestem zażenowany postawą niektórych ludzi grających na servie jak i spotykanych przeze mnie np. w szkole. Mniejsza... Nie chcę aby wasze spory żale i kłótnie były przenoszone na server. Swoje problemy proszę rozwiązywać gdzieś indziej, a nerwy wyładowywać np. zapisując się na lekcje karate?
Zaraz sprawdzę logi i dowiem się jaka jest prawda.. Co do Ciebie disel powinieneś skończyć temat zanim zaczęliście go niepotrzebnie rozkminiać. Być może uniknęlibyśmy przykrych słów które tutaj padły.
Co do ciebie Spider... brak mi słów. Uwierz mi że nawet nie wyobrażasz sobie jak to jest gdy traci się kogoś bliskiego, wiem to z własnego doświadczenia. Choć robię to wbrew swoim zasadą, bo wg mnie powinieneś co najmniej dostać kablem w tyłek, postanawiam dać ci szanse. Ostatnie wydarzenia w moim życiu uzmysłowiły mi że ludzie jednak potrafią się mieniać i okazać skuchę. Wiecznie karając do niczego nie dojdziemy na tym świecie, trzeba swoje błędy naprawiać aby stać się lepszym.
Chciałbym abyś przeprosił Disla i to tak naprawdę sensownie i jeśli Disel okażę się naprawę cholernie dobrym człowiekiem dla ciebie skończy się na tymczasowym banie na okres tydz-miech.
Mam nadzieję że nie dojdzie już do takich sytuacji na servie, szanujmy się nawzajem a będzie dobrze.
~Open
Temat tymczasowo otwieram... Proszę o nie robienie tu OT. Prawo pisania mają tu tylko Disel i Spider.