Ja juz powiedzialem.. Moze i dostane warna ale niebedzie mnie dzieciak obrazal
Ja juz powiedzialem.. Moze i dostane warna ale niebedzie mnie dzieciak obrazal
"Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
[img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]
Skończcie już tą nie prowadzącą do celu konwersację . Ty SpideR lepiej się uspokój bo takim zachowaniem nic nie zdziałasz . Możesz sobie "jeździć" po swojej rodzinie ,a nie po kogoś tekstem " szkoda ,że twoja stara umarła bo nie ma cię kto wychowywać" . Widać Ciebie nie nauczono poprawnej polszczyzny i co? Czepia się ktoś . Tak więc skończ pisać takie bzdurne teksty . Mi umarł ojciec i jakoś jestem dalej dobrze chowany .
Oczywiście wnioskuje z tego konsekwencję i dostajesz warna za nie odpowiednie zwracanie się do rodziców drugiej osoby i na dodatek zmarłej[*] . Trochę szacunku.
"Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
[img]http/img22.imageshack.us/img22/403
dill1.jpg[/img]
Ja powiem tyle... gdybyś SpideR mieszkał w mojej dzielnicy i gdyby zmarła moja mama i gdybyś napisał to co napisałeś, to masz kose w tułów![]()
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]
a on napier na moja na gg i jest dobrzze
Twoja stara? Człowieku ogarnij, jeśli można to proszę was o perma dla tego gracza na serwerze bez możliwości odbanowania za takie odzywki. Tobie by było do śmiechu jak by ktoś z twojej rodziny umarł?szkoda ze twoja stara umarla bo cie niema kto wychowywac
Warn kolego.
Proszę o perma dla niego i go nie odbanowywać.
~Closed
Edit by Street:
Ze swojej dopisze tylko jedno. Jestem zażenowany postawą niektórych ludzi grających na servie jak i spotykanych przeze mnie np. w szkole. Mniejsza... Nie chcę aby wasze spory żale i kłótnie były przenoszone na server. Swoje problemy proszę rozwiązywać gdzieś indziej, a nerwy wyładowywać np. zapisując się na lekcje karate?
Zaraz sprawdzę logi i dowiem się jaka jest prawda.. Co do Ciebie disel powinieneś skończyć temat zanim zaczęliście go niepotrzebnie rozkminiać. Być może uniknęlibyśmy przykrych słów które tutaj padły.
Co do ciebie Spider... brak mi słów. Uwierz mi że nawet nie wyobrażasz sobie jak to jest gdy traci się kogoś bliskiego, wiem to z własnego doświadczenia. Choć robię to wbrew swoim zasadą, bo wg mnie powinieneś co najmniej dostać kablem w tyłek, postanawiam dać ci szanse. Ostatnie wydarzenia w moim życiu uzmysłowiły mi że ludzie jednak potrafią się mieniać i okazać skuchę. Wiecznie karając do niczego nie dojdziemy na tym świecie, trzeba swoje błędy naprawiać aby stać się lepszym.
Chciałbym abyś przeprosił Disla i to tak naprawdę sensownie i jeśli Disel okażę się naprawę cholernie dobrym człowiekiem dla ciebie skończy się na tymczasowym banie na okres tydz-miech.
Mam nadzieję że nie dojdzie już do takich sytuacji na servie, szanujmy się nawzajem a będzie dobrze.
~Open
Temat tymczasowo otwieram... Proszę o nie robienie tu OT. Prawo pisania mają tu tylko Disel i Spider.
wiec tak nastepnym razem o ile taki bedzie zalatwimy to gdzie indziej a najlepiej kiedy ta sprawa sie zacznie odrazu ja skonczymy Przepraszam za "szkoda ze twoja stara umarla bo cie niema kto wychowywac" no i ... . sreet niezamykaj jeszcze chce zobaczyc co napisze diesel diesel ale przyznaj ze to co mi napisales na gg tez niebylo mile a to co ja napisalem tez.
[ Dodano: 17-04-09, 16:29 ]
wiec tak nastepnym razem o ile taki bedzie zalatwimy to gdzie indziej a najlepiej kiedy ta sprawa sie zacznie odrazu ja skonczymy Przepraszam za "szkoda ze twoja stara umarla bo cie niema kto wychowywac" no i ... . sreet niezamykaj jeszcze chce zobaczyc co napisze diesel diesel ale przyznaj ze to co mi napisales na gg tez niebylo mile a to co ja napisalem tez.
Niebede dobrym czlowiekiem... Dalem mu juz raz szanse i ją zmarnowal... Kiedys klamal ze podobno dal mi kase zebym mu dodal level... 100 razy mowil ze niebedzie juz tu grall....
A tak wogole To spider = Yo, Vegeta.... Mialem juz wiele nieprzyjemnosci z twojej strony i niebede ci dawal nastepnej szansy za tekst o mojej zmarlej mamie...
Najezdzalem ci na gg, bo zdenerwowal mnie twoj komentarz o mim wychowaniu...Ale w odroznieniu od ciebie ja nienajezdzalem na zmarle osoby z twojej rodziny...
Jezeli napisales street ze to zalezy odemnie to prosze o bana permamentnego dla tego gracza.. Od dzisiaj nieznam tego czlowieka i nigdy niebede obdarzal go szacunkiem jak innych ludzi.. Dill, i ty street oraz inni pewnie mnie rozumiecie co to znaczy stracic bliskiego..
Dlatego prosze o bana permamentnego ! Niemam zamiaru grac z czlowiekiem ktory obraza mnie, ale to mniej wazne ale to ze obrazil moją zmarła mame..
Dalem mu juz szanse i ją zmarnowal..
Jezeli pozwolicie mu grac to oglaszam ze odchodze z serwa bo niemam zamiaru grac z taką osobą co zniza sie do takiego poziomu
Pzdr. Die$eL
"Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
wiesz sam ze ty zaczoles sie buntuje bo wiesz co na wf przegrales z moja druzyna a potem sie msci na mnie na serwie i mi bana daje mowi domnie wiesniaku wyzywa a potem mysli ze ja mu nieodpowiem zasada admina niemscij sie za zyciowe niepowiedzenie ty ja zlamales to czemu ja mialem niezlamac zasady kultury chociaz po glebszym zastanowieni wiem ze to niemile i ja nieobrazilem twojej mamy tylko ciebie ty cos tam na angielskim powiedziales ze moja mama jak mnie cos to cos mialem ci odpowiedziec ale sie zastonowilem ze niezyje i to moze przykre ty jedzisz innym bo twoja stara costam a tobie nikt niejedzzii po starszej bo sam wiesz co i jak mnie wkur to ci powiedzialem co myslalem pozdro all ty mi najpierw pojechales wiesniak itp i jeszcze gorsze
Niezganiaj na moje niepowodzenia bo wf to jest 4fun... Ja nigdy 1 niewyzywam...
Zobacz dialog wyzej ? Napisales ze jestem bot itp.. A potem z takim tekstem wyskoczyles ? Mylisz ze niezareaguje ? Nigdy niewyzywam po rodzicach jezeli druga strona niezaczyna tego gowna...
Niemam nic do dodania... Napisalem 2 posty wyzej co o tym sądze i niezmieniam zdania..
Przejrzałem logi... spider zabił shaws z respa i dostał słusznego bana.
No cóż.. słowo się rzekło. Niestety, za twoje zachowanie na forum jestem zmuszony dać ci perma
żegnam.. na przyszłość trochę kultury, na prawdę..
~Close
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]