max jeśli nie wiesz jak było to milcz
Co do sprawy, to po pierwsze dostałem bana na serwerze tylko raz, a że nie było wtedy żadnego admina to poprosiłem o unbana tego szczyla. Po drugie bana dostałem za nibymini rasz od nibyadmina - nie ważne od kogo, nie zależy mi na jego pogrążaniu... I nie pierdziel mi tutaj, że miało to miejsce kilka razy, bo w tym momencie dokładasz swojej fantazji... no chyba, że tak powiedziało dziecko "Żeton". Miało to miejsce tylko jeden jedyny raz Dalej - pamiętacie marima ? Zobaczcie sobie jego temat To są moje SS'y. I co bałem się ;> Przecież mam haxy... to czemu na ssach nie widać ? antyss ? bueahueahu... Zabierzcie mi admina bo i tak nie mam zamiaru grać ani udzielać się na tak zdupionym moralnie forum/serwerze - są wyjątki, np. Eragon i reszta ekipy z Kłaja . Seele widze, że od czasu, gdy poprosiłem baku o danie Ci h@ jebelek do gUowy uderzy Cu Wam i obrabiajcie sobie dalej dupy na Teamspeakach i priwach Miłej zabawy... Pamiętajcie - gdziekolwiek zobaczę moje strefy to wiecie co i jak
I jak zakładasz temat z moim nickiem to napisz go z szacunkiem, bo mimo wszystko ja go do Ciebie mam. To, że coś nie pasuje mi w wirtualu, to nie znaczy, że nie mam szacunku do Twojej osoby.

Miłego obrabiania dupy życzy RUFUS !