Loren , widzę wspaniałe podejście do ludzi . Jeżeli hm.... krytyka kogoś o kimś bądź na Twój temat Cię "gówno obchodzi " to widzę wspaniale się będziesz dogadywał . Ty masz przyjmować na siebie krytyki wielu graczy ,a nie mówiąc najbardziej pospolitym tekstem "gówno mnie to obchodzi ". I to nie jest moja decyzja , tylko moje pozory na tę sprawy (jak to się mówi pozory mylą ) .

A co do Kaliego , mi nie chodzi o to ile on razy składał podanie. Przeczytaj dobrze i wyraźnie , chodziło mi o to że się tak stara i mu zależy na tym adminie na war3 że czeka na tą rekrutację .... A nie o to ile razy się starał -.-

@edit :

Nie chce się z Tobą kłócić Loren i prowadzić tej bez sensownej konwersacji . Wymieniliśmy swoje poglądy wystarczy , niech teraz inni się tu wypowiadają .

Wesołych Świąt !

@edit 2:

Co do G. to jednak zmieniam zdanie Zrozumiałem, że ten przeskok to po prostu angaż . Stara się chłopak tak samo jak "barx" . Dlatego , bo dłuższym namyśleniu daje mu głos na Tak . W końcu każdy zasługuje na te 5 min . a On ich jeszcze nie dostał . Więc loreN , nie bierz pod uwagę mojego głosu w ankiecie na "Nie" .