Byłem przy tej sytuacji.. Kaczor mówi prawdę, zrobił ci ss a ty najzwyczajniej uciekłeś z servera po czym kaczor stwierdził, że nawiałeś i już sobie nie pograsz bo skoro nawiałeś to masz coś na sumieniu...
Po kolejne daje ci OSTRZEŻENIE, PONIEWAŻ TAKIE BOTOWE SŁOWNICTWO NA FORUM ŚWIADCZY TYLKO O TWOJEJ NIKŁEJ KULTURZE OSOBISTEJ. WKURZYŁEŚ SIĘ CZY NIE, ALE NIE WPROWADZAJ MI TU BURDELU NA FORUM... MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ ROZUMIEMY I NASTĘPNYM RAZEM UGRYZIESZ SIĘ W JĘZYK (BĄDŹ PALEC) ZANIM WYRAZISZ SWOJE NIEZADOWOLENIE W TAK NIESTOSOWNY SPOSÓB
Niestety to, że widziałem czy nie... ale tu wymagane są dowody. Mam nadzieję, że w końcu adminą wejdzie to w krew, aby robić fote na potwierdzenie zrobienia demka/ss graczowi. To nie takie trudne wystarczy zrobić sobie "bind <klawisz> snapshot" i klikać za każdym razem gdy info o zrobieniu ss/ demka jest widoczne.Zamieszczone przez KaCzoR
Bilona niech któryś unbanuje i trzymać go na oku.. A bilonowi radzę aby demka/ ss się zapisywały bo jeśli admin da potwierdzenie, że demko zrobione, a ty będziesz się zarzekał, że nie masz to możesz zaczynać szukać sobie innego servera
Mam nadzieję, że wszystko już wyjaśnione i admini wyciągną z tego lekcje. Robić foty na potwierdzenie zrobienia ss i już nikt was nie przebije
~Close