Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Reset expa

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Ojejku ja mam takie pytanie: Czy decyzja o tym expie już zapadła na bank? No bo wiecie 10x to jest straszliwa różnica z tym co było wcześniej

przemo78
    Guest
    Ja nie gram najlepiej i prawdo podobnie podziękuję,uważam że troszkę z tym nabijaniem lewe li do takiej ilości to troszkę przesada.Stracicie dużo zawodników według mnie,bez obrazy.

Senior Member
    Przegląda
    masz zioło =o ?
    10x to trochę przewalone. 3-5x to jeszcze do przyjęcia. Ale to już Wasza (Street, Miodzik) wola. Najbardziej jednak ciekawi mnie kto straci admina, czego nikomu nie życzę poza jednym wyjątkiem :>.

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Adminów mało? Nie raz wbijałem i adminów nie było seele wiesz o czym mowie sam musiałeś wbić wtedy już nie 1 raz taka sytuacja
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Przyjaciel
    10x?! Tak jak mówił Aiz, 3-5x to jeszcze rozumiem.. Ale 10?! ja 520k expa nigdy nie miałem... Przecierz wbicie 10 lvla to było dosyć """trudne""", ale wbicie 10lvla razy 10?!
    Wg. mnie bardzo przesadziliście. Ale to moja sugestia którą się z wami jedynie dzielę.
    Pozdrowienia. Zróbcie jak uważacie. G.

Senior Member
    Przegląda
    zza Ściany
    Z jeden strony dobrze, iż takie zmiany się dzieją, ponieważ cały czas będzie jakaś walka o wyższy poziom i w ogóle, jakaś adrenalina.

Z drugiej strony zrobi się jeszcze większa różnica pomiędzy tymi najlepszymi, a najsłabszymi ... I z tym expem x10 to przesada troche No cóż, ceba wam zaufać xD

I oczywiście życzę wszystkim adminom, aby nie stracili swojej roboty | Powodzenia

Przyjaciel
    Przegląda
    Słupsk
    exp x10 to jest już przesada moim zdaniem powinniście adminów pozbawić opcji dodawania expa i resnąć to by wystarczyło .
    Seele ^
    Pomyśl sobie jak teraz nowy grać wejdzie żeby sobie pograć a tu tak zaniżony exp?? Od razu zrezygnuje
    Proponuje żeby jak coś to zmniejszyć dostawanie expa o połowę np. za zabicie przeciwnika, bombę i hosty
    ale żeby od razu exp x10 to już lekka przesada
    Proponuję zrobić ankietę żeby każdy mógł określić na jakim expie chce grać Jak dla mnie góra to jest x5

Ja sam najwięcej na jednej postaci miałem 350 tys. na undeadzie więc dużo osób zniechęci to do grania wieloma postaciami
    [img]http/img12.imageshack.us/img12/7743/copguy.gif[/img]

Senior Member
    Przegląda
    kłaj
    kurde przejmujecie sie xD nie ma czymm wszystko da sie zrobić xD
    [img]http/blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/p/przyjaciele_gigi/40.jpg[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    prima aprilis

buhahahahaha ^^ ale pierdzielenia było wśród adminów dziś na servie // Street
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Nie w tym momencie przegięcie jakieś totalne.... tak się stresowałem o ten exp i o tych adminów że do jasnej cholery włączyłem te kalambury i dostałem jakiegoś parkinsona ręki, to dzięki takim pozytywnie zakręconym ludziom jak wy tu jest wesoło xDDD

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni