Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: skarga na aiz

Junior Member
    Przegląda
    z warszawy

skarga na aiz

skarga na aiza na mapie inferno siedzialem na txt wiem ze mozan nawet aiz potwierdzil ale nie o to chodzi siedzialem na daszku na lini rashu i dostalem bana za rash

Senior Member
    Przegląda
    zza Ściany
    I zapomniałeś dodać, że zrashowałeś i nawet aiza za to przepraszałeś, ale ten był konsekwentny w swoich czynach i cię zbanował .. Odczekaj swoje

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Z tego co ja pamietam to chyba nawet Seele tam wskakiwal :P albo inny znany bot ;P
    a co do rashu do ja juz sam niewiem... Raz jak ktos kogos tam zbanowal za rash to bylo ze to niejest a czasami jest ze to rash...
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member Awatar army of the pharaohs
    Przegląda
    Pińczów / Kraków
    Kod:
    Tytuł tematu powinien zawierać tag [Skarga], oraz NICK Admina, na którego chcecie złożyć skargę.

Temat powinien zawierać:
    Nick: - nick gracza składającego skargę.
    Data: - data zdarzenia.
    Opis: - opis zdarzenia.
    Zastosuj się do wzoru "chłopcze".
    [img]http/www.cs-portal.net/foto/userbar/fan.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza Ściany
    Cytat Zamieszczone przez Die$eL
    Z tego co ja pamietam to chyba nawet Seele tam wskakiwal :P albo inny znany bot ;P
    a co do rashu do ja juz sam niewiem... Raz jak ktos kogos tam zbanowal za rash to bylo ze to niejest a czasami jest ze to rash...
    Masz racje Disel. Jedni admin za wyjście z banana banują, inny za to pozwalają. Proszę o wypowiedź Miodzika i Streeta(naszych kochanych modów ) , aby określili raz na zawsze czy jest to karalne, czy dopuszczalne.

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Hahahahaha aleś mnie Frog rozbawił. No to primo to w sumie dzięki mnie dostałeś tego bana bo pisałem mu cały czas na @czat o Tobie. Ban nie był za txt tylko za rasz. Z tego co wiem od adminów Dalkan i Dill to Seele kazał grać na stare granice na mapie de_inferno a postronnym nic do tego czemu Ponadto za twą bezczelność i nie odwoływanie się do skarg graczy i adminów należy Ci się więcej niż ban na 60 min

----> edit

Co do tego który admin za co banuje to wyjście z banana, daszek, wyskok z okna to rasz Gramy na stare granice i niedługo się o tym przekonacie jak dostarczę granice raszu na forum a uczynię to niebawem

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Cytat Zamieszczone przez KnifeMan
    Ponadto za twą bezczelność i nie odwoływanie się do skarg graczy i adminów należy Ci się więcej niż ban na 60 min
    Pozwól knifeman, że już my o tym zadecydujemy

Cytat Zamieszczone przez AnkhPsychol-Ra
    Tytuł tematu powinien zawierać tag [Skarga], oraz NICK Admina, na którego chcecie złożyć skargę.

Temat powinien zawierać:
    Nick: - nick gracza składającego skargę.
    Data: - data zdarzenia.
    Opis: - opis zdarzenia.
    popieram.. inaczej skarga nie będzie rozpatrzona...

Skoro raszowałeś to nie rób bezsensownego tematu.. odczekaj swoje, a nie zdenerwowany zakładasz temat, robisz awanture o nic, a potem nawet do niego nie zaglądasz. Ogarnij się

Close
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Uprawnienia umieszczania postów