Proszę adminów w3f o zbanowanie gracza o nicku "." czyli naszego serverowego kropka =d
Powód? Dostaję ss od graczy i skargi na tego bota. Tematem skarg jest nagminne łamanie regulaminu servera w postaci raszowania/ używania orkowych granatów na mapach typu awp/aim / oraz borni niedozwolonych na mapie awp_map (od ak47 po autokampy kończąc). Kropek łamie regulamin po mimo ostrzeżeń i informacji od innych graczy, zapewniam że kropek nie jest "low" graczem tylko.. no zwyczajnym botem który pod nieobecność adminów robi burdel na servie przez co psuje zabawę innym.
Kwestia czasu bana... sądzę, że można pokusić się nawet o tydzień (tak jak to było za czasów KZ przy nagminnym łamaniu zasad). Mam nadzieję, że tygodniowy ban doprowadzi delikwenta do porządku.
Wysuwam do was tą prośbę o ban ponieważ mam teraz dużo nauki i moja obecność na servie jest mocno ograniczona. I zwyczajnie trudno mi trafić na tego gracza, abym mógł go zbanować. Dlatego proszę o to innych adminów aby w przypadku spotkania "kropka" na sevie nie bawili się w żadne "przygarnij kropka", a raczej powiedzieli mu teletubisie mówią papa na tydzień![]()
Z góry dziex... Jakby ktoś go zbanował proszę o meldunek w tym temacie
I mam nadzieję że mr. "." nie ma neo -.-
pozdrawiam![]()
Street