Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Spostrzeżenie

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz

Spostrzeżenie

Witam! Otóż chciałem powiedzieć że na serwerze nie zawsze jest tak cudownie jak większość myśli. Po prostu ja grając obserwuję co dzieje się na serwerze i czasem to kopara po prostu opada. Adminom nie mam nic do zarzucenia, oni normalnie wypełniają swoje obowiązki, ale niektórych graczy można by ogarnąć. No więc zauważyłem że na serwerze często jest full bądź 15/20 gdyż pojawiło się kilku bądź kilkunastu nowych graczy których wcześniej nie było. Nie mówię że to źle ale niektórzy są dziwni i nie zachowują się tak jak powinni. Więc ja tak sobie siedzę i obserwuję i czasem może nawet sobie coś "wezmne". Otóż:

Nick: Yar
    Temu graczowi można zarzucić tylko to że jak zginie to od razu wyzywa, czyli jego zachowanie jest niedopuszczalne:
    [img]http/img262.imageshack.us/img262/6382/picza.th.png[/img]
    Mówię tylko tym co nie wiedzieli, jeżeli zabijemy kogoś z granata to nie wyświetli się nam to w consoli a ponadto jeżeli dostaniemy granatem i wpiszemy /hp musimy liczyć się z tym że zobaczymy "Nie masz żadnego zabójcy" (No cóż chyba jakiś bug). Dlatego w concoli nie pisze że go zabiłem tylko że rzuciłem granat po czym sam padłem od granata (co też nie pisze) i zobaczyłem "ale pizda". Sami wyciągnijcie wnioski

Nick: Felipers
    Tego gracza nie lubiłem odkąd się tu pojawił i zaczął grać bo to straszny spamer i poza tym ... zobaczcie sami. Jego rozmowa a raczej monolog troszeńke mnie oburzył a jednak inni nie zwrócili na to uwagi
    [img]http/img262.imageshack.us/img262/6251/rozmowa.th.png[/img]
    Ów gracz będąc pod wpływem irytacji (bo zginął) wygadał się że ma zamiar jechać na wh od ZiPka twierdząc jednocześnie że on też jedzie na wh. To oburzyło mnie gdyż powiedziałem mu że zrobiłem mu ss. A on nic sobie nie robił i powiedział (tej części wylewnego monologu nie zescreenowałem) "że mogę mu zrobić 1000 ss i tak sobie z tego nic nie robi a jak chce go zbanować to mam najpierw zbanować ZiPka bo czemu on na wh może jeździć"

Dziwną sprawą są też te tajemnicze skrypty między nnymi na fast zooma które "kuj" wie czy są dozwolone.

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Myślę, że sie czepiasz i robisz wszystko żeby pokazać jaki z ciebie byłby admin tylko po to żeby go dostać.
    Jakbyś ty miał adma to, to co by się działo na serwie było by porażką i każdy o tym wie
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    To fajnie Mardog Wierzę w to że ktoś uwierzy w twoją teorię, ale dziś bym wolał żeby ktoś kto gra na serwerze wypowiadał się tu i mówił co myśli a nie ktoś taki jak Ty bo nie lubię jak ktoś co jakiś czas za samo to że go zabiję nazywa mnie "pizdą"

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Mardog, skończ łaskawie wygłaszać te swoje skandaliczne poglądy, chłopak chce dobrze i należy mu się za to pochwała. I nie ma co gdybać, przeszłości nie przewidzisz. Możliwe jest i to, że byłby on bardzo dobrym adminem.

Fast Zoom jest dozwolony, nie można go używać w ESL lub GB.

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Mardog sio na predka ^^

Co do ów graczy, właśnie dlatego wgrywałem nowy wygląd logów, by każdy kto tylko chce mógł o nie poprosić, i bez problemu odnaleźć to co by chciał.

Gracze którzy ewidentnie nie potrafią się zachować a ich zachowanie będzie powtarzalne, będą karani.

Teraz nie jestem u siebie, ale jak wrócę założę wam oddzielny temat gdzie będą uploadowane logi.

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    No niestety.. są ludzie ogarnięci i są taborety (a się zrymowało ) powracając do tematu...
    Osobiście zwracam uwagę osobą które nie potrafią zapanować nad nerwami. Jeśli nie skutkuje ban 5-30min i tyle. Jednak knifeman nie miej za złe ale czasami nawet admin może przegapić taki tekst typu "ale pizda" co jest oczywistą obrazą gracza.. wtedy proszę powiadomić mnie lub innego admina na @czacie i sprawa będzie załatwiona

A więc podsumowując: żaden server nie jest idealny. Zawsze znajdą się jacyś gracze spod ciemnej strony mocy. Tacy gracze powinni zostać ukarani, a więc pouczamy wszystkich adminów do wzmożonej uwagi nad takimi zajściami na serive oraz wyegzekwowania odpowiedniej do sytuacji kary.

pzdr
    ~close
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]