-
Junior Member
Pytanie
Mam pytanie i prośbę czy mógł by mi ktoś powiedzieć od którego momentu "każdej" mapy jest rash?:P Ponieważ czasami poprzez niewiedzę mogę dostać bana;/ więc wolę się upewnić
z Góry dzięki !?!
-
Senior Member
Znaczy od miejsca? Musisz pograć na serverach TP z anty-raszem, po pewnym czasie sam będziesz wiedział gdzie możesz dojść a gdzie nie. Bo tak to nikomu nie będzie chciało się robić screenów, gdzie najdalej można dojść bo to żmudna robota.
-
Mi się chcę. Jeżeli ktoś chce to mogę na kilku podstawowych mapach takie miejsca "zescreenować"
Tylko niech ktoś mi powie czy coś takiego jest potrzebne ;p
-
Senior Member
Knifeman myślę ze jak zrobisz jakiś temat z czymś takim to można by było to przykleić... gdzieś było by to super... bo tłumaczenie jest uciążliwe.. zresztą sam niektórych granic nie znam niestety jeszcze
-
Już zaczynam się za to brać jak zrobię temat to dam tu link
-
Senior Member
SUPER ... w banie za rash będzie można dawać ling do tego tematu ... tylko trzeba by w amx dodać jakoś taki powód nie wiem czy da radę
-
Dobra robię to ale to mi zajmie trochę czasu bo Seele chce to mieć z napisem CS-Portal.Net i IP serwera ;p więc biorę się do pracy 
PS: dd2_mini i taki jeden surf to nie moje mapy
xDD
-
Senior Member
proponuje napisy dodawac poprzez ten porgram podobno latwo i szybko http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...age+Viewer+3.7
Mam nadzieje ze usprawniłem prace nad tym
-
jeżeli to dodaje napisy na zdjęcia to pomogłeś
Bardzo pomogłeś ... program jest świetny i służy nie tylko do napisów
-
Junior Member
knife bylo by dobrze gdybys tak zrobil;p
Uprawnienia umieszczania postów