Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: sKArGA

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Słuchajcie...

SpideR to Yo ? Pamietacie kto to ? Robil niepotrzebne skargi tylko dlatego bo niedalem mu tego czego chcial ... Teraz robi to w dalszym ciągu... Moim zdaniem taka osoba na serwie psuje zabawe..

I jest jeszcze gorsza niz cziter... Yo ty chyba niemasz wogole honoru ? Ile razy mam ci to przypominac ? Obiecywales ze niebedziesz gral na CSP... Reklamowales w swoim nicku kilka razy inne serwerry.... I ty jescze potrafisz napisac skarge ?

Moim zdaniem Powinien dostac Bana Permamentnego za psucie atmosfery na serwie,,,
    Po 2 ciogle naduzywanie mikro.
    Po 3 za bezsensowne skargi..
    Po 4 za reklamowanie kiedys serwa...
    Po 5 obiecales ze juz nigdy tu niebedziesz gral

Naraaaa
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Panowie to jest karygodne! Człowiek wraca od wczoraj zero snu w tym zaliczona nocka potem uczelnia i jak widzi takie awantury to go krew zalewa! Admini nie mogą dawać banów za takie drobnostki! Ostatnio zauważyłem że szuka się byle jakiego powodu. Będąc graczem nie można się tak zachowywać jak SpideR! A już w ogóle nie rozumiem te 2 osoby które tutaj wparowały używają maskowanych wulgaryzmów i jeszcze obrażają bez powodu a wiedzą o sprawie tyle co ja po przeczytaniu tego wątku. 70% osób które się wypowiedziało w tym temacie należał by się warn. Nie rozstrzygnę sprawiedliwie tej sprawy zbyt dużo wersji zdarzeń a każda inna niż poprzednia. Ale postaram się z tym coś zrobić. Tak dalej nie może być!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów