Po 1. Foobar nie pogr±¿aj siê... co ty chcesz teraz udowodniæ-.-? jaki to kozak jeste¶? Straci³e¶ adma i teraz robisz wojnê, zazdro¶cisz czy co?? Mo¿e by¶ dosta³ 2ga szanse ale po tym co teraz odwalasz zastanawiam siê czy nie zjedziesz rang± do "user"

Po 2.
Szczerze mówi±c (bez urazy) mam teraz z was brecht ch³opaki. Najpierw odwalacie tu takie cyrki.. zak³adacie tematy, willy zarzeka siê, ¿e to ju¿ koniec, ¿e pierdzieli. Reszta idzie razem z nim, bo to przecie¿ bunt! Zak³adacie nowe tematy w których ¿egnacie siê, gracze p³acz± wij± siê z bólu, wo³aj± o pomstê do nieba. I PO CO TEN CYRK? -.-

Wiecie ogólnie nic do was nie mam (wykluczaj±c trzeszcz±cy mikrofon pitera) ale mecyje to wy odwalacie teraz niez³e.. No có¿.. By³o warto? Te ca³e g³o¶ne odej¶cie to jakie¶ podbudowanie honoru czy jak? Nie bêdê g³osowa³ na tak lub nie, jak ju¿ wcze¶niej powiedzia³em nic do was nie mam, ale jak ju¿ odwalacie takie cyrki to next razem albo zastanówcie siê 43028428krotnie i potem róbcie impre po¿egnaln±, a nie na odwrót.

Szkoda tylko ¿e kali i przez ta atmosferê któr± zapocz±tkowali¶cie tymi odej¶ciami te¿ odpad³.. No ale có¿ jego decyzja

ps. i aby takie co¶ siê nie powtarza³o w przysz³o¶ci mi³o by by³o gdyby panowie napisali jakie¶ postanowienia albo wyja¶nienia czy co¶... miejmy nadziejê ¿e taki odwa³ wydarzy³ siê ostatni raz no i jaka¶ kara musi byæ xD mo¿e cukierki ^^