Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Ostatnia szopka wśród adminów

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    No ja też domyślam się o co chodzi... Chcecie na nowo kolorki!!! Bo userowy jest buu !! Przejrzałem was
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Pfff..... Najpierw robią cyrki ze odchodzą itp. infi mi wmawia ze nieistenieje dla niego i teraz takie cos ? -.-

Wracac ! xD
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    koniec spamu, albo zamknę temat i ich 4 ucierpi, a wam warny rozdam.

Senior Member
    Przegląda
    Jaworzno
    Cytat Zamieszczone przez Street
    Chcecie na nowo kolorki!!!

Szczerze mogę nie mieć kolorku admina a moge być adminem. Ja z Seelem gadałem na gg i wie jaka jest sytuacja. Tak jest w przypadku Nas 4 .

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Jeśli chodzi o mnie to wszystkich lubię, jednak tą decyzją nieco straciliście w mych oczach. To było szczeniackie, bezsensowne, nieprzemyślane wręcz głupie. I nawet nie chodzi mi o to.

Po prostu z mojej perspektywy wygląda to tak, że nie chciało Wam się podjąć walki z problemem, próbować go rozwiązać i wybraliście najprostsze rozwiązanie narażając na to dobro serwera i ludzi na nim grających, a co najważniejsze nie liczyliście się z innymi neutralnymi w tym przypadku adminami czy kolegami z gry. Liczyło się Wasze dobro, miało stanąć na swoim. Poniekąd wyglądało to jak szantaż.

Jak powiedziałem Wszystkich Was szanuję, lubię i cieszę że poznałem, ale mam nadzieję że wyciągniecie wnioski - byle dobre, z tego całego rozgardiaszu.

Oczywiście jestem za tym, aby dać im szansę pokuty, ale za karę muszą napisać ręcznie 1000 razy NIE BĘDĘ ODSTAWIAŁ WIĘCEJ SZOPKI , ręcznie i drukowanymi literami a potem doręczyć skan do Selera
    Fakt faktem, że akurat Was nie da się zastąpić innymi. Macie szczęście !

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    admini zostają przywróceni do swoich poprzednich funkcji.

Pisaliście mi na gg o troszkę zmienionych nickach do używania admina, niech każda osoba mi je oddzielnie poda na pm.

~close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23