Cytat Zamieszczone przez Seele ^
nick: cheyenne

Staż : 1,5 roku | CSP war3 ok. 5 miesięcy

Godziny przebywania na serwerze : Od poniedziałku do piątku powyżej 2 godzin dziennie w różnych godzinach. W weekend tym bardziej zróżnicowane pory czyli tak jak mi zajęcia domowe i dziewczyna pozwala ... przecież każdy musi mieć swoje życie
Doświadczenie w adminowaniu : nie byłem nigdy adminem ale chętnie się nauczę... informatyka nie jest mi obca. A jeżeli chodzi o zarządzanie ludźmi to mogę sam siebie polecić potrafię trzymać ludzi w ryzach i nie pozwalam sobie wchodzić na głowę nie ubliżając przy tym nikomu.

Znajomość amx : znikoma lecz nie jest to trudne kiedyś się interesowałem trochę tym.

Coś od siebie: Jestem osoba zrównoważaną z reguły mica nie używam... wole klikać. Ortografie jak sie postaram to potrafię I uważam się za człowieka z którym można się dogadać na każdym froncie.
I jego typuje szkoda że hmm.. no nie gadamy często i znam eee.. "cheyenna" ;p nie tak dobrze jakbym chciał ale to idzie naprawić... często robione ss świadczą o dobrej w grze cs'a cheyenna a i nigdy skargi na niego nie było i ogólnie to cycuś.. wiek za nim przemawia, a i powiem szczerze że widzę w jego podaniu również swoje początki adminowania na tym servie. Wierze że będzie dobrym adminem

KnifeMan - dobra coś wcześniej napisałem ale nastąpiła mała zmiana ;p
http://forum.cs-portal.net/topics135...8452.htm#49814
zbociłeś... oczywiste nie...

FooBar - no dzisiaj cyrk odwalił niezły.. stracił adma już raz.. nie mam zdania... 50/50

kylo - ogólnie widzę go jako ogarniętego gracza i chyba nic po za tym

SpideR - raczej nie.. są osoby bardziej odpowiedni do tej funkcji..

Uwaga Lamie!!! neee... jak wyżej. Udzielaj się więcej

barx - Nie.. i tyle;p

Mr.Gibon - zalatany typ.. sądzę że jako admin długo by z nami nie zabawił.. jestem na nie

z0oD - spoko gracz.. trochę młodziak, ale może w przyszłości kto wie.. jak na razie nie, ale mam na ciebie oko więc walcz dalej

Tak po krótce poleciałem.. nie chcę się rozpisywać bo trochę zajęty jestem ;p
Mój kandydat to cheyenne...