BnSh^TeaM*z0oD* - Ogarnięty , nie wulgarny , sprawia miłą atmosferę . Tak.

Mr.Gibon - Jestem na Nie. Skaczesz z kwiatka na kwiatek , jak Ci się nie uda na War3 to na FFA. Od razu złożyłeś jak pojawiła się rekruacja na FFA i złożyłeś podanie i tak samo na War3FT.

barx - nie zbyt często przebywa na serwerze , ogólnie ogarnięty lecz nie widzę go w roli admina . Nie.

cheyenna - widzę go dosyć często , nie spamuje jak nie którzy , ogarnięty gracz . Tak.

SpideR - zbyt bardzo spamujesz głosem i literkami na klawiaturze xd Prawdopodobnie większość wie kim jesteś , z wcześniejszego nicku . Jak na razie jestem na Nie.

Uwaga Lamie!!! - ogarnięty , spokojny z reguły , wprowadzający przyzwoitą atmosferę . Tak.

kylo - dobry grafik , często gra na serwerze , spokojny i sympatyczny ^^ . Tak.

FooBar - jak już koledzy wcześniej mówią , każdy zasługuje na drugą szanse Współpracowałem z Tobą jak miałeś admina i nie było źle lecz mógłbyś się bardziej angażować . Tak.

KnifeMan - myślę ,że jest czasem trochę irytujący i jak to mówią "wkurzający " lecz postanawiam dać mu pewien kredyt zaufania . Jesteś ogarnięty , zawsze informujesz adminów o zaistniałych sytuacjach na serwerze . Jestem na Tak.