Według mnie plugin ktory uniemozliwia kampienie jest bez sensu![]()
1.Od czego jest human
2.trzeba caly czas biegac !
3.Na serwerach TP raczej nie powinno byc takich pluginów![]()
Poprzec albo sie nie zgodzic ale sie wypowiedziec
Według mnie plugin ktory uniemozliwia kampienie jest bez sensu![]()
1.Od czego jest human
2.trzeba caly czas biegac !
3.Na serwerach TP raczej nie powinno byc takich pluginów![]()
Poprzec albo sie nie zgodzic ale sie wypowiedziec
1. ja gram humanem i nigdy nie kapie(mogę wam dema zrobić :P)
2. można 25 sekund stać bez ruchu, dopiero zaczyna się slapowanie
3. nie chodzi o kampienie jakiegoś teamu, tylko o osoby które 100% gry spędzają w kampie.
edit: dodaje ankiete
Szczerze mówiąc zgadam się... to jest pokrzywdzenie wszystkich humanów =d a rasa jest zdefiniowana tak, że aż się prosi o kampe... Proponuje vote wśród graczy czy plugin ma zostać czy też nie.. aby nie zakładać nowego tematu Gumboss zrób te vote. Może i na takich mapach jak dust czy aztec to się sprawdzi ale na takim awp_wall np już mogą być problemy.. na italy tt pilnuje hostów i często kampi w domku, a tak to trzeba będzie latać po domku aby nie dostać slapa -.- lipa trochę wg mnie...
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]
no to niech sie tu wypowiedza czy sa za czy przeciw
po 1 campmeter nie nadaje sie na TP,
wyobrazmy sobie sytuacje, lezy paka i jestem w ct, teraz mam 1,30 do konca rundy nie moge jej kryc bo mnie slapuje i co to za sens? tak samo tt jak podlozy pake nie moze lamic przy pace.
humany traca swoj urok!!!
seeele wyrzuc to!!!!!
nikt nie jest idealny
[img]http/img231.imageshack.us/img231/3645/sygnaf.jpg[/img]
Jak lubisz pokampić to 25 sek w zupełności wystarczy a później udaj się na krótki spacerek i kamp sobie dalej.Ważne, że na serwerze są wprowadzane jakieś zmiany. Według mnie to plugin na niektórych mapach z hostami może być denerwujący..
A osoby które nadmiernie i perfidnie kampią dostana bana na 5min i już
zawsze są jakieś za i przeciw.. ale na w3f ten plugin nie przejdzie. Ja tam z kampami nie mam większych problemówZamieszczone przez kylo
wystarczy pograć trochę i już automatycznie kieruje się celownik w miejsca gdzie humany lubią kampić.. przez co gra stoi na większym poziomie bo czasami trzeba stanąć i rozejrzeć się trochę.. A takie pluginy dobre są na jakiś deathmatsh czy servy na head shoty
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]
no i bedzie po sprawie![]()
Zgadzam sie prawie ze wszystkimi ( oprucz Selerka) ,kampometr gwalci prawa humanow i nie tylko 25 sec mowisz ? a co jesli rpzez cale 35 sekund tero chce pilnowac paki ? i kampi w kiejscu zeby go nie zauwazono ? :> albo ct kampiacy na bs'ie :P Ewentualnie tero przy hostach. Jestesm za wyłączeniem albo wydłużeniem czasu do 50 sec.
odlicz od 35 sekund 5 sekund na rozbrajanie i kilka sekund żeby od podłożenia paki dostać się do kampyZamieszczone przez Dalkan
narazie zmienione na 30 sekund + blind zamiast slapa
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!