Cytat Zamieszczone przez FooBar
slave mastah ma racje, to głupi pomysł i sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/ ale najlepsze jest to :
Cytat Zamieszczone przez Seele ^
dla graczy: slot+admin chat(nadużywanie go zostanie ukarane jego odbiorem)
seele jest jednyna osoba ktorej pisanie przez adminow na @ chat przeszkadza. Grajac jzu tyle na serweze i bedac tu przez pewien czas adminem nie spotkalem sie z problemem @ ze graczom to przeszkadza, TYLKO SEELEMU !!!!!!!!!!! Co do pomysłu to ZAL.PL
Foobar, po pierwsze nie odzywaj się jak do nas mówisz, takie hasełka jak "żal.pl" to używaj u siebie w domu lub w piaskownicy z której najwyraźniej jeszcze nie wyszedłeś. Po drugie, jak śmiesz mówić że coś jest głupie a coś mądre skoro ledwo od ziemi odrastasz?? Po trzecie, jak piszesz wiadomości na forum to skorzystaj czasami z słownika poprawnej polszczyzny, bo jak widzę twoje wiadomości to mnie mdli. Po czwarte gadanie na admin czacie przeszkadza w grze i nie wiem gdzie się ty patrzysz skoro jak ja gram to ponad połowa adminów upomina za używanie ADMIN CZATA.

Jeśli chcesz dostać jeszcze jakąś reprymende to zapraszam chętnie wyrzyje się na "szalonym 14stolatku"

A co do pomysłu to uważam go za całkowicie zbędny, wystarczy napisać do adminów by nie włączali /rank i /top15 i wszystko będzie OK. Angażowanie w, nazwijmy to śledztwem z uwagi na brak lepszego słowa, graczy to zabieg całkowicie bezsensowny. Gracze będą wchodzić na serwer tylko po to by szukać ADMINA odpowiedzialnego za ten wybryk. No i w końcu okaże się, że ADMIN CZATA dostanie taka chłopczyna jak Foobar i będzie (użyję jego słów bo nie znam głupszych ) "żal.pl".
Pozdrawiam