Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Konkurs

Przyjaciel Awatar fobar
    Przegląda
    Gorzów Wlkp.
    slave mastah ma racje, to głupi pomysł i sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/ ale najlepsze jest to :
    Cytat Zamieszczone przez Seele ^
    dla graczy: slot+admin chat(nadużywanie go zostanie ukarane jego odbiorem)
    seele jest jednyna osoba ktorej pisanie przez adminow na @ chat przeszkadza. Grajac jzu tyle na serweze i bedac tu przez pewien czas adminem nie spotkalem sie z problemem @ ze graczom to przeszkadza, TYLKO SEELEMU !!!!!!!!!!! Co do pomysłu to ZAL.PL
    [img]http/img88.imageshack.us/img82340/heroooos.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    foobar, a teraz zacytuje twoje słowa w stosunku do mnie...tylko tym razem ja mówię to do ciebie: jak ci się coś nie podoba to możesz spadać
    (a potem mówią ze to ja zaczynam.... >.<)

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Na to by wychodziło ...

edit ---> (Znaczy na to co powiedział Dill bo zapomniałem zacytować)

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Mi też przeszkadza pisanie wypowiedzi "korwa....". Tak Foobar to do Ciebie że już o mikro pitera nie wspomne
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Seele ^, założył temat z konkursem a wy tutaj już sobie off-topic robicie! W temacie jest 13 postów i żadnych konkretnych! Kolejny wasz post nie związany z konkursem będzie nagradzany warnem!

Masz dowody na jakiegoś admina lub coś do powiedzenia ważnego, napisz!
    Nie piszcie już tych bez sensownych postów! Typu... Fajny konkurs lub postaram się pomóc.

FooBar, jak byś nie zauważył to seele ^ jest H@ i w jego obowiązku jest właśnie dowiadywać się który admin się źle sprawuje a który nie.

Cytat Zamieszczone przez FooBar
    sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/
    Człowieku, on może każdego admina (po za R@) wywalić w każdej chwili ze swojego serwera, to zdanie było zbędne!

Senior Member Awatar Lewandrowow
    Przegląda
    NW||Gliwice
    Cytat Zamieszczone przez FooBar
    slave mastah ma racje, to głupi pomysł i sadze ze seele to wymyslil zeby poprostu pozwalniac kilku adminow ;/ ale najlepsze jest to :
    Cytat Zamieszczone przez Seele ^
    dla graczy: slot+admin chat(nadużywanie go zostanie ukarane jego odbiorem)
    seele jest jednyna osoba ktorej pisanie przez adminow na @ chat przeszkadza. Grajac jzu tyle na serweze i bedac tu przez pewien czas adminem nie spotkalem sie z problemem @ ze graczom to przeszkadza, TYLKO SEELEMU !!!!!!!!!!! Co do pomysłu to ZAL.PL
    Foobar, po pierwsze nie odzywaj się jak do nas mówisz, takie hasełka jak "żal.pl" to używaj u siebie w domu lub w piaskownicy z której najwyraźniej jeszcze nie wyszedłeś. Po drugie, jak śmiesz mówić że coś jest głupie a coś mądre skoro ledwo od ziemi odrastasz?? Po trzecie, jak piszesz wiadomości na forum to skorzystaj czasami z słownika poprawnej polszczyzny, bo jak widzę twoje wiadomości to mnie mdli. Po czwarte gadanie na admin czacie przeszkadza w grze i nie wiem gdzie się ty patrzysz skoro jak ja gram to ponad połowa adminów upomina za używanie ADMIN CZATA.

Jeśli chcesz dostać jeszcze jakąś reprymende to zapraszam chętnie wyrzyje się na "szalonym 14stolatku"

A co do pomysłu to uważam go za całkowicie zbędny, wystarczy napisać do adminów by nie włączali /rank i /top15 i wszystko będzie OK. Angażowanie w, nazwijmy to śledztwem z uwagi na brak lepszego słowa, graczy to zabieg całkowicie bezsensowny. Gracze będą wchodzić na serwer tylko po to by szukać ADMINA odpowiedzialnego za ten wybryk. No i w końcu okaże się, że ADMIN CZATA dostanie taka chłopczyna jak Foobar i będzie (użyję jego słów bo nie znam głupszych ) "żal.pl".
    Pozdrawiam
    Doświadczenie - elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności, które nas spotkały w życiu.

Member
    Przegląda
    Z konina
    Cytat Zamieszczone przez Street
    że już o mikro pitera nie wspomne
    Co Ty się tak mojego mikro czepiasz Nie masz większych problemów na głowie ? (
    Łamiesz mi serce Mógłbyś w końcu spokój biednemu Piterowi

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    ok zamykam, już wiem kto to

~close
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12