Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: skarga na willego

Mieszany widok

Senior Member
    Przegląda
    siedlce

skarga na willego

witam chce zlozyc skrage na willego ktory nie ogarnia pola rashu na mapach jak i nie ktorzy admini. na mapie de_inferno dostalem bana mniejsza z nim i klucil sie zemna ze do balkonu bedac w ct nie moge rashowac gowno prawda skoro macie na serwerze war3/ffa/tp tak to mozna ujac nie inaczej zasady to zrobcie same linnie na ziemi rashu nie musza byc to postawione linie antyrashu gdzie kret bedzie sie zatrzymywac tylko z informacja dokad mozna sie poruszac bo meczace jest domyslanie sie do kad mozna a dokad nie sie przemieszczac wiec willy ogarnij sie i popatrz do kad wolno a do kad nie i zapraszam cie na jakiegos serwera tp i sobie zobacz jak to wyglda !!!!!! pozdro dla ciebie i exon niechaj jako H@ to ogarnie

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    akurat ex0n sprawuje władze nad h@, znaczy nade mną ^^

a co do zajścia to byłem tam na fajku ogarnij_kurczaka i widziałem...

raszu nie było według ustaleń tego serwera, ale na różnych serwerach w różnych miejscach są granice, pomylić się ludzka rzecz
    sam minute później na tym fejku tam wbiłem i wyrwałem bana

ale puni, ty strasznie kłótliwy jesteś, oj strasznie :>

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Warto jest walczyć o swoje... jeżeli zostanę nieuczciwe zbanowany to też się wkurzam i piszę skargę uważam że dobrze zrobił ale jak na jedną skargę można to uznać jako pomyłkę Williego i tyle bo on i tak jest ogólnie dobrym adminem i niesprawiedliwie byłoby go karać za jedną skargę.

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    A czy ktoś tu mówi o karaniu ? hę ?

Punisher ,napisał skargę ,bo dostał bana lecz z tego co widzę to bana dostał pół słusznie . Ja ogółem jak dostałem pierwszego bana za rash to tez na forum wbiłem i od razu temat założyłem Nie ma co spinać ,każdy ma prawo do swojej wypowiedź !

Ps . Seele ^, weź zamiast tego "a" daj " e" i wtedy ładnie Ci wyjdzie "ex0n" xd.
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    nio spamerzy, zamknąć zapomniałem... :P

~close

Uprawnienia umieszczania postów