-
Junior Member
scp (szczapa) cziter - wykruylem go i cziter
widzielskcie go w akcji? wezcie nie. Bo on hyba ma naprawde czity i wolgole jest gupi. i wogole nie.wezcie to jest zal pl i juz.
mma jego ip jak cos to pisac na gg 2588931. i wogole nie on na serialnie ma wh i aimabota nie. wezcie mnie woglule sluchajcie bo to jest zal.pl i wcale wam nie klamie. i on wcale nie siedzi obok mnie i nie widzi co ja pisze. i nawet sie z tego nie smieje. on hyba ale nawet i napewnoo ma wh i aimbota. no wezcie nie. zal.pl a moze nawet to juz jest zal.eu no chyba ze moze byc jeszcze za.com albo moze byc jeszcze zal.org. chbya ze on jest biznesman to jewst zal.biz i wogole nie. WEzcie nie myslcie sobie ze ja wam klamnie bo ja muie prawde na serialnie. on jest naprawde dziwnny bo wiem jak wyglada. mieszkam z nim w jedenym bloku nie. i wgole jka bylem u niego to gral spara nie. on byl hyba w jkaims shooters i grali hyb przeciwko mattax. i juz wicie nie . bo on ma hyba najwiecej 10 lat.hociarz jak na nieho pacze to i zobacze ze ma wh i jego oczy juz widza przeez sciany w realu. i wogle nie. on jest troche dziwny i dziwny. i wogule mcie zajebista liege. mozna sie jeszcze zapisac, bo scp to on gra bardzo dobrze, ale ma wh i chcail sie spytac czy mozna sie zapisac do waszej ligi. bo jak on sie sptyta to bedziecie mieli jego ip i c***. a tak wcale to ja mam jego ip i moge wam dac. bo to jest cziter i wogule nie. i wcale wam nie klamnie tutajja wam dam jego numer ip bo on nie muieszka w torunu na ul kurpiwosklei 11/5. i wcale nie m na nazwisko koczutr. on wam tylko klamil. i wolgole nie. zal.pl no chyba ze to moze byc nawet zal.com.de a moze jjk scp jest biznesmenem to musi byc zal.biz i wcael. wiecei co? on gra teraz w sinister-GAAMING. Gaming tak gaming.i jeszcze wam powiem ze jak pszeczytales tego posta to jestes xzajebisty w c*** i wiesz ze scpo ma wh. jak by nie mial tu bym sie tu ***** nie produkowal hyba nie? zrobilem troche blenduw ale to i tyak nie jest warzne bo o to chodzi ze scp ma wh i aimbota. i jesli juz zrozumielsice ze scp ma wh i aimbota to zbanujcie go aby nie mogl juz grac na zajebistych sserwerach. i on wogole jest taki no-life i jak go zbanujecie to mou pomozecie bo juz schudl jebaniec i nic niejes.tylko cheady napierdala przez scianynbo on ma d***** wh i aimbota. ja go nie lubie i kazdy go ier lubie i nikt juz go hyba nie lubi bo w szkole tez go nie lunbia bo na informatyce gral na wh i aimbocie, jak mi nie wierzycie to wysle wam zdjecia z mojej cyfrowki (takie screeny) ale znienacka. i on nie wie ze ja mam screeny na mojej cyfrwce, a tak wogle to on ma wh i aimbota,. acha i tak wogle to moja cyfrowak jest zajebista bo ja podlaczylem do kompa gdzie gral ten cheater i wolg e do dyskietek wlozyelm nie. i sie podlaczyelm i zrobil screena. aha i jak zrobuil screena to wyciagnalem ta dyskeigtke i wlozyelm do kieszenie. tzn nie dyskietke tylko moja cyfrowke. no to chyab juz bede konczyl ale mowie serialnie ten kutas ma wh i aimbota, bo on na inforamtce gral na wh i aimbocie i kazdy to widzial. aha i taki koles o niku osman tez ma ale on chyba nie ma bo jest slabszy. i ostatni widzalem taki klan co chyba tez ma wh i aimboty. jkis nie znany. hyba nazwyali sie pentagram g-schok pokestategi.zz i ja wam mowie ze jakis scp ma wh bo o nma wh i jezdzi ostro. jak mi nie wierzycie to spytajcie karola. wyslalem ta widoemosc w c***. w c*** . w c*** na rozne fora. juz hlopak ma przeraabane bo ma wh i aimbota. mam jego ip zaraz wam podam, ale musze napisac jeszcze ze scpo ma wh i aimbota bo on naprawde ma wh i aimbnota aha no i jeszcze albo c*** juz koncze bo i tak hyba za dorzo naisaelm i wogle nie zala jeszcze jego ip dam bo kuttas sie nie moze wykrecic. aha i on graa jeszcze w quake 3 ale c*** w cs jesst lepszy i wolgle nie zal.pl aha i te iup musze dac ale on na serio ma wh i aimbota no dobra to juz c***a zakoncze to bo za.pl i aha mailem dac ip i dam juz daje 83.8.170.190 i banowac kutasa
Uprawnienia umieszczania postów