Bo niestety mardog niektóre dzieci są tak bardzo zespolone z matrixem, że możesz je uczyć torturując i tak zrobią swoje. Przekształcenie servera na FFA to za mocne posunięcie.. Większość graczy jest przyzwyczajona do TP a przeróbka na FFA to obrót o 180'. FFA seerver już 1 jest to po co te FFA pakować do w3f?? No niedługo to będzie serv FFA+W3F+SURF i jeszcze z fragami wyłącznie na banie-.- Server w3f TP sprawdzał się od zawsze i wg mnie tak powinno zostać

[ Dodano: 25-02-09, 22:28 ]
wiadomo ze na takich mapach zostają stare zasady ze względu na mod, brałem pod uwagę mapy cs_ i de_
nie no seele to już w ogóle porażka jak tak pomyślałem ;/ połowa server TP połowa FFA tosz to się w bani kręci od tego.. Założę się że na aim_map i tak będą raszować bo powiedzą że na dust można było bo to FFA przecie jest.. Nie ma tak że pół servera FFA pół TP jeszcze do tego wtryni się surfa i już w ogóle mamy sałatkę modową =d

aaa! i znowu wszyscy na tak -.- ciekawe kto będzie płakał jak na takim aztecu średni czas przeżycia tt będzie wynosił 30sek =\