Nieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie da się grać na niektórych mapach w3f ze stylem rozgrywki ffa... no bez jaj.. na de_dust takim i tak tt ma już przesrane przez w3f mod... a jak jeszcze ct zaczną im humanami raszować to gra będzie bez sensu.. takich mapek mogę wymieniać w nieskończoność.. aztec?? np... tt nie zdąży wyjść z respa a już bedzie miało humanów 10za plecami.. cs_assault.. ct wygrywa na tej mapce raz na 15rund a czasami wcale =d a jak jeszcze tt zaczną ich raszować... na aim_map to już w ogóle będzie sajgon..Z resztą server w3f jest tutaj zawsze TP i powinien być TP... serv FFA jest oddzielny i tak jest od czasów kiedy exon był jeszcze dzidzi -.- eh.. nie po to seele uczyłem dzieci nie raszować aby teraz to poszło w diabli ;/

Z resztą server w3f jest tutaj zawsze TP i powinien być TP... serv FFA jest oddzielny i tak jest od czasów kiedy exon był jeszcze dzidzi -.- eh.. nie po to seele uczyłem dzieci nie raszować aby teraz to poszło w diabli ;/
/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]