Zobacz wyniki ankiety: Charakter serwera

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • wc3/ffa

10 50.00%
  • wc3/tp

10 50.00%
Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Zmiana charakteru serwera

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki

Zmiana charakteru serwera

Chcę zmienić serwer z wc3/tp na wc3/ffa, Co o tym myślicie?

Na pewno skończą się jaja z banami za rasze, gra stanie się swobodniejsza....takie jest moje zdanie, oczekuje na wasze ;>

Senior Member
    Przegląda
    kłaj
    Jestem na tak ) ale admini bd mieli bezrobocie :PP

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Nieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie da się grać na niektórych mapach w3f ze stylem rozgrywki ffa... no bez jaj.. na de_dust takim i tak tt ma już przesrane przez w3f mod... a jak jeszcze ct zaczną im humanami raszować to gra będzie bez sensu.. takich mapek mogę wymieniać w nieskończoność.. aztec?? np... tt nie zdąży wyjść z respa a już bedzie miało humanów 10za plecami.. cs_assault.. ct wygrywa na tej mapce raz na 15rund a czasami wcale =d a jak jeszcze tt zaczną ich raszować... na aim_map to już w ogóle będzie sajgon.. Z resztą server w3f jest tutaj zawsze TP i powinien być TP... serv FFA jest oddzielny i tak jest od czasów kiedy exon był jeszcze dzidzi -.- eh.. nie po to seele uczyłem dzieci nie raszować aby teraz to poszło w diabli ;/
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    Kraków/Niepołomice
    Ja też jestem na nie ponieważ trzeba by totalnie zmodyfikować listę map bo na tych w połączeniu z war3 jedna z drużyn miała by o wiele większe sznase niż druga z racji tego że mapy były jak myśle przygotowywane pod TP a nie FFA a tak pozatym wolę TP :P
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/csportal/awar3.jpg[/img]

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Uczyłeś ich nie raszowac street to jakoś Ci to nie poszło haha raszuja dalej bo tak im sie podoba weź zakup steam i zagraj na war3 w volcie jest tam serw FFA i nikt nie narzeka. Zarąbiście się gra, z raszem da się coś zrobić bo wystarczy gdzieś poczekać zabić i lecisz dalej.
    Mi to pasi więc jestem na TAK.

@edit

Kaczor wiesz co gadasz jakie mapy modyfikować haha idź zagraj na War3/FFA to zobaczysz jak sie gra spoko :P

PS: Jak juz taka zmiana wchodzi to seele daj nowszego war3 bo ten ma same bugi
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    masz zioło =o ?
    Coz, Street po czesci ma racje. Lecz zauwaz, ze ultimate jest (bynajmniej na tym serverze) dostepne dopero od 10 sek. Ale undead w ct mialby sprawe ulatwiona jesli bylby FFA. Aktualnie nie mam zdania na ten temat.

Senior Member
    Przegląda
    Stalowa Wola
    hmm ja tak jak street ale muzę możesz dodać luźniej będzie ; ]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Cytat Zamieszczone przez Street
    na aim_map to już w ogóle będzie sajgon
    wiadomo ze na takich mapach zostają stare zasady ze względu na mod, brałem pod uwagę mapy cs_ i de_
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Bo niestety mardog niektóre dzieci są tak bardzo zespolone z matrixem, że możesz je uczyć torturując i tak zrobią swoje. Przekształcenie servera na FFA to za mocne posunięcie.. Większość graczy jest przyzwyczajona do TP a przeróbka na FFA to obrót o 180'. FFA seerver już 1 jest to po co te FFA pakować do w3f?? No niedługo to będzie serv FFA+W3F+SURF i jeszcze z fragami wyłącznie na banie-.- Server w3f TP sprawdzał się od zawsze i wg mnie tak powinno zostać

[ Dodano: 25-02-09, 22:28 ]
    wiadomo ze na takich mapach zostają stare zasady ze względu na mod, brałem pod uwagę mapy cs_ i de_
    nie no seele to już w ogóle porażka jak tak pomyślałem ;/ połowa server TP połowa FFA tosz to się w bani kręci od tego.. Założę się że na aim_map i tak będą raszować bo powiedzą że na dust można było bo to FFA przecie jest.. Nie ma tak że pół servera FFA pół TP jeszcze do tego wtryni się surfa i już w ogóle mamy sałatkę modową =d

aaa! i znowu wszyscy na tak -.- ciekawe kto będzie płakał jak na takim aztecu średni czas przeżycia tt będzie wynosił 30sek =\
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Brodnica
    ja jestem na NIE, wedlug mnie to nie ma sensu.
    Po 1 jest juz serwer FFA.
    Po 2 na niektorych mapach np.cs.estate ct nie wyjdzie z respa!!!
    Po 3 gra bedzie bezmyslna, ludzie odpuszcza sobie takie zeczy jak c4 czy hosty
    nikt nie jest idealny
    [img]http/img231.imageshack.us/img231/3645/sygnaf.jpg[/img]

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów