no wiesz przedtem byłem fanatykiem gier :mrgreen: w prawie każda grałem jak wychodizłaa jeszcze kilka mam nie dokończonych a jestem prawie w ostatnich misjach :mrgreen: a teraz to gram tylko jak mi sie jakaś gra spodoba czyli prawie wogule
![]()
no wiesz przedtem byłem fanatykiem gier :mrgreen: w prawie każda grałem jak wychodizłaa jeszcze kilka mam nie dokończonych a jestem prawie w ostatnich misjach :mrgreen: a teraz to gram tylko jak mi sie jakaś gra spodoba czyli prawie wogule
![]()
Hmmm Niee Będe Wymieniał Wszystkich Gier Bo To By Troche Potrfało ::::
Metal Gear Solid 1,2,3, Substance
Prince Of Persia 1,2,3
Yakuza ,Matrix , SpiderMan 2 , Def Jam , Mafia , GoD Of War , Dragon BAll Budokai 3,
Dragon Ball Tenkaichi 2 , Rise To Honor , Black , Władca Pięrscienia-Powrót Króla ,
Shadow of Rome , Urban Chaos , Itp Jeszcze Tam Troszke Było![]()
[img]http/img105.imageshack.us/img105/805
jacksw3.jpg[/img]
Yesterday Was About Honor.
Today Is About Justice
GOTHIC NK, I, II, Medieval Total War, Rome Total War, Stronghold i Stronghold Crusader, Guild Wars Prophecies, Guild Wars Factions, Guild Wars Nightfall, Diablo, Heroes 3(Restoration of Erathia) Heroes 4, GTA Vice City, Harry Potter Komnata Tajemnic, i Kamień Filozoficzny, Max Payne 1 i 2, Age Of Mithology, Disciples 1 i 2, Fifa2002(LOL!) Worms3D, SpellForce Zakon Świtu, i Cień Feniksa, Warcraft 3i Frozen Throne Warhammer 40k,Civilization 2,3,4, Lego Racer, Medal Of Honor Alied Assalut i Pacific War(tak sie nazywało?), Władca pierścieni
Ja nie będę wypisywał napisze którą przeszedłem najszybciej to gra:
- Need for sped underground 2
a przeszedłem jeszcze wszystkie prawie fify od 2001 do 2007
-=LOST^BATMAN=-
Miazga jak sie nie da wystarczy że przejdziesz wsazystkie wyzwania ligi i puchary ja to uczyniłem![]()
-=LOST^BATMAN=-
Ja przeszłem
CoD2
Wolefnstein
GTA: san andres i wiele innych xD
CS NaLOgIEm
bylo troche tych gier ale napisze te co pamietam no to gta 3,gta vc,gta sa,wolefnstein,wladca pierscieni,warcraft 3 , warcraft the frozentron,mario xD , call of duty , callof duty 2, medal of honor ,tony hawk pro skater 3 i 4 ,angels vs devils,medvil i wiele wiele innych