Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Balance is active

Member
    Przegląda
    Tarnów

Balance is active

Proszę o usunięcie tego głupiego moda. Z tego co się dowiedziałem to im lepiej idzie człowiekowi tym mniej dmg zadaje a jak lami to mniej dmg dostaje. To jest CHORE. Uniemożliwia ona efektywną grę lepszym graczą doprowadzając ich w moim przypadku przynajmniej do szału.

Jak widzę że 3 strzały z awp nie zabijają gościa a on mnie 1 ściąga to odbiera chęci do dalszej gry. Może miało to na celu zrównoważyć poziom na serwerze ale nie stało się tak z przyczyn prostych.

Teoretycznie lepszy gracz musi zadać wielokrotność normalnego dmg w czasie gdzie przeciętny gracz wystarczy że odda 2-3 i zabija go. Akcje typu 5-7 naboi z ak w gościu a ten dalej żyje doprowadzają do nerwicy.

I nie mówcie mi że przeżywam tą grę, bo człowiek chce się rozerwać, poszaleć a to jest mu skrupulatnie utrudniane. Wręcz niemożliwe staje się zdobywanie statów 30-5 bo nie wiem ile magazynków trzeba zużyć na zabicie jednej osoby.

Niech ten temat posłuży do dyskusji i podjęcia decyzji na temat tego moda(pluginu) jak zwał tak zwał. Ja jestem za definitywnym usunięciem go z serwera gdyż nie weryfikuje on w sposób właściwy umiejętności wszystkich graczy.

Tyle na ten temat Slave.

NIE POZWALACIE MI GRAĆ Z AWP ! ;(

Member
    Przegląda
    Słupsk
    To już wiem dlaczego wale 304 dmg w jednego gościa a on mnie zabija .... Usuńcie to! ;P

Junior Member
    Przegląda
    Z kątowni
    Cytat Zamieszczone przez Pawis2
    To już wiem dlaczego wale 304 dmg w jednego gościa a on mnie zabija .... Usuńcie to! ;P
    Lekka ściema bo to nie działa na zasadzie dodawania czyjegoś hp tylko na odejmowaniu Twojego dmg ale nvm...

Również podpisuje się pod tym żeby to usunąć

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Usunięte.