Wg mnie Ronaldinho bezkonkurencyjny..Kod:http://video.google.com/videoplay?docid=984106814337792757![]()
Wg mnie Ronaldinho bezkonkurencyjny..Kod:http://video.google.com/videoplay?docid=984106814337792757![]()
ja też widziałem sztuczki Ronaldinha to chłop mnie poprostu rozwala![]()
nio Proste FC BARCA RZADZI ... on to dopiero przystojny jest...:[ & i jeszcze na ulicy sie wszystkiego nauczył...i kasa mu do głowy nie uderzyła jeszcze
![]()
co tobie sie ronaldinho podobajego to pies wysztko nauczył :mrgreen:
masz racje kasa mu nie uderzyła i umie nią dysponować.. wczoraj czy przed wczoraj widziałem w tv jak mówił "to jest jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu.." otwierająć swój własny no nie wiem park sportowy.. gdzie było mase boisk przeznaczonych do gry dla dzieci i młodzieży..Chwała mu za to..
![]()
www.planetawhisky.pl
najwspanilszy pilkarz... nie wiem ale coś ,ma w sobie co pozwala wierzyć w lubi..
niop ja też slyszałm ze duzo kasy przeznacza na charytatywne organizacje
w Brazyli to sie z Pilka przy nodze rodza jak np.Carlos :mrgreen:
najlesza lewa petarda u nogi :mrgreen:
jaki Pies Dr4gon !!??
:
:
no kasą umie się dzielić bo ja słyszałem ze spora sumke przeznaczył na szpital dziecięcy w prokocimiua moim zdaniem w polsce powinno być więcej wyszukiwaczy talentów i boisk:-o bo polacy umią grać w piłke ale jak od małolata nie zaczona trenować :lol: to potem już jets zapuźno...
P.S. No bo on pochodiz z bardzo biednej rodziny i musiał uważać żeby mu pies piłki nie przebiłto sie znim kiwał i sie wyćwiczył..
ja np jestem gwiazda piłki noznej... ale telentem jeszcze nie odkrytym
tyle ze ex0n zawsze mnie wykiwac umie ale kiedyś tak go uszczypne ze nie stanie przeciw mnie..!słyszysz Ex0n GrOŻe ci i wyzywam cie na pojedynek
a o to ci chodziłooo nie wpadlabym a kto wiee, ciekawe czy od razu piłka nike gral hehe
Co do tego co dragon pisałeś to nie miałem pojęcia że na taką szeroką skale pomaga jak może..Ale znając jego historie jak opowiadał w wywiadzie że miał tylko jedną piłke którą pies mu chciał pogryść i grając na ulicy uczył się techniki.. pilnując tej piłki żeby pies jej nie dostał.. Teraz są widoczne tego efekty.. Piłka mu się klei do nogi jak na superglu..
![]()
ps; Fakt okiwałem.. ale dziwi mnie to jak chłopacy mogli przegrać z dziewczynami![]()
: To pewnie przez te wasze naginanie zasad! 1 bramka liczy się jako 2.. nie możemy strzelać.. (silno) :lol: itp..
Powiem tak ronaldinho ten chlop osmiesza przeciwnkow swoimi trickami!!:P