no oszukać przeznaczenie to też niezły film..Szkoda że nie ma nic z nowości o wampierach.. coś fajnego.. O wampirach wszyskie filmy mi się podobają..
Kiedyś oglądałem taki zarąbisty film na tv.. tylko szkoda ze nie znam tytułu :-x :-(
no oszukać przeznaczenie to też niezły film..Szkoda że nie ma nic z nowości o wampierach.. coś fajnego.. O wampirach wszyskie filmy mi się podobają..
Kiedyś oglądałem taki zarąbisty film na tv.. tylko szkoda ze nie znam tytułu :-x :-(
www.planetawhisky.pl
wampiry to jest To!! a wiecie ze na prawde istnija ?i zombi tez![]()
zaczynam sie bać... a o duchach to juz nie mówie
Silent Hill jest dobry... :lol:
Chcę Walczyć Jak On ..
Chcę Wierzyć Jak On..
Chcę Podążać Scieżką WOLNOŚĆ ..
Niech śmierć nie Bedzie Dla mnie przeszkodą !!
to co teraz z SB się tutaj przenieśliśmy :mrgreen: bez kitu aniaM nam sie inne cześci podabaja albo inne filmy :lol: bo Silent Hill nie był taki fajny średnitylko nie czaje końcówki jak ona wruciła do domu nikogo nei było a niby tam kolo leżał :-?
hmmm.. Dr4gon film ci sie pomieszał chyba ...a no tak przypominam sobie... film nio bo pewnie 2 czesc bedziee zajebisty...Dr4on nie znasz sie heheh nio to powiedz co mylisz na temat filmu ''Zejscie''
:
:
o kurde teraz to sie przyznam bez bica ze nie oglądałem :lol: ale pownie odwrotnie niż tobie :mrgreen:
ale jeszcze nie wiesz co ja mysle ... hehe
dla mnie najwieszkszy badziew...Głupio sie konczy i wogole..
a o Smakoszu co uważasz -zajebiscie starszny...! &mi sie podobał aty co mysliesz?![]()
hehe o tym moze w SB pogadamy a niebdziemy nabijali postów :mrgreen: Smakosz 1 i 2 mi sie nawet podobałnietaki straszny ale spoko fajny ten kolo był
![]()
no wiedzisz czyli czasem sie zgadzamy ,,, nie jest tak zlee:mrgreen: Zawsze pogadać Mozemy..: :lol:
No Ostatnimi czasy Silient Hill OMEN666 Też nie jest zly THE DESCENT :lol: Noi oczywiście Wzgórza Mają Oczy
Dead Bodies Everywhere
aha i polecam Ex0n jak chcesz sobie Coś Strasznego Ogladnac to
''WRONG TURN'' & ''LĘK'' :-/
wracammm ..:lol: