Jaki jest wg was najlebszy HORROR?? Ostatnio chciałem sobie coś takiego oglądnąć.. Coś strasznego co jeszcze nie oglądałem.. :mrgreen: Znacie jakieś zarąbiste horrory?
Jaki jest wg was najlebszy HORROR?? Ostatnio chciałem sobie coś takiego oglądnąć.. Coś strasznego co jeszcze nie oglądałem.. :mrgreen: Znacie jakieś zarąbiste horrory?
bez kitu jaki horror leciał w Galeri Kazimiesz to poprostu wypas :mrgreen: cały zrobiony na efektach specjalnych prawie tylko tytułu nie znam :mrgreen: mi sie zajbisce Piła 1 i 2 podoba ciekawe jaka bedzie 3polecam też "Hills Have Eyes" 2006.a tak pozatym to nie pamiętam :mrgreen:
Moim zdanie ..hmm niech pomysle wiem jedno nie nawiedze Zombii :-x
Wzgórza Maja Oczy to jest zajeebiscie straszne nawet nie ogladnołam całego bo sie bałam,...![]()
a ja się nie zgodze że 2 jest ciulowawiem że prawie zawsze tak byłe że 2 czesć zawsze gorsza ale tu nawet tego nie zjeb... :mrgreen:
''kiedy dzwoni nieznajomy''
''dom dziewieciorga''
omem 666 rocznik 2006r ten najnowszy!
Hills Have Eyes
Wzgórza Maja Oczy
Oblukam recenzje i najwyżej ściągne..Dragon obczaj ten tytuł!! :lol:
No piła I był wypas.. Ring tak samo.. :mrgreen:
www.planetawhisky.pl
aha jeszcze byłem w konie na Omenie 1i mi sie zarąbiśce podobał i nawet sie bałem przez te basy
no właśnie The Ring też jest spoko ale 2 już mi sie nie podobała
![]()
a oszukać Przeznaczenie 3 ogladaliście powiem ze warto... :mrgreen:
a ja wole Oszukać Przeznaczenie 1 i 2 :mrgreen: dla mnie 3 to już jest to samo i nic nowegonudził mnie ten film....
![]()