Nick:kylo
Data: 25 stycznia 2009 około 22
IP: 79.185.150.12
My się już znamy.. Seele a oto SS dla Ciebie.
Masz u mnie plusa, że banujesz jeśli jest ktoś podejrzany ale proszę o unbana.
Nick:kylo
Data: 25 stycznia 2009 około 22
IP: 79.185.150.12
My się już znamy.. Seele a oto SS dla Ciebie.
Masz u mnie plusa, że banujesz jeśli jest ktoś podejrzany ale proszę o unbana.
czysty, mozna go odbanowac![]()
nikt nie jest idealny
[img]http/img231.imageshack.us/img231/3645/sygnaf.jpg[/img]
ja zostawiam bana, bo miałeś aima, ale sprawdziłeś /admin i mnie wyhaczyłeś
a screeny poszły, bo a nóż widelec miałeś jesio wh
a jak Cię rufus odbanuje to się ciesz, bo za szybko sie skumałeś ze jestem, żeby jakieś rozsądne demo zrobić.
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
Wcale nie miałem aima sprawdzałem czy to Ty Seele^, bo myślałem że się ktoś pod Ciebie podszywa.. jakoś wydawało mi się że masz nick Seele z dwoma znaczkami " ^^ "
Gram nie od dziś na serwie i nie chciałbym kosić graczy z aima bo po co.. wole z własnego skill-a
aim był, ale bez demka mogę sie w dupkę cmoknąć, jak rufus będzie kazał odbanować to nie ma problemu, trudno...opiszę jedynie jak to wyglądało.
widzisz kogoś, i powoli kierujesz celownikiem w jego stronę, po czym strzelając full auto recoil nie wychodzi poza hitboxy postaci, oraz widać sztywne poruszanie się celownika podczas strzelania....przypuszczam jeszcze autoshot, ale tego pewien nie jestem.
-Enemy or Ally?
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
po dwóch latach gry już tak mam a interp ustawiony na 0.01widzisz kogoś, i powoli kierujesz celownikiem w jego stronę, po czym strzelając full auto recoil nie wychodzi poza hitboxy postaci, oraz widać sztywne poruszanie się celownika podczas strzelania.
po za tym celownik nie "lata" bo nie wale całego magazynku tylko pojedyncze strzały..
i tu sie mylisz ale ile razy można Ci tłumaczyć..aim był
no a ja mam 7 letni staż, jeszcze jak zaczynałem nie było cs 1.6 tylko 1.5, więc mam jakieś doświadczenie...co więcej starą BL boarda wypełniałem po brzegipo dwóch latach gry już tak mam a interp ustawiony na 0.01![]()
-Enemy or Ally?
Nom Seele jest doświadczony to mogę przyznać,ale znam kylo i nie sądzę ,żeby czitował czekajmy na wypowiedź rfs
Ss nic nie wykryły to za co ban ?
Odbanujcie go...
Close.
[center:508149e805]
"Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"
[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
[/center:508149e805]