Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: ban od seele

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    no właśnie był, ale jak zacząłem pisać to znikł xD

a to od kiedy jesteście w klanie to nie wiem, bo niby skąd? nie prowadzę kartoteki obcego klanu, a niegdyś było polecenie banowania tego klanu, które nie zostało odwołane.

Więc musimy czekać na rufusa
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Senior Member
    Przegląda
    Ten SpAm?
    Ale było to nie znaczy ,że teraz też jest przecież to ,że kiedyś jacyś tam klanowicze z oF czitowali to kiedyś, ale nie teraz

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    OMG.... Jak mozesz nawet tak myslec omg.. no to jezeli grali na czitach to znaczy ze to moja wina i niemoge miec gosci w moim klanie...

Mardog zmieniles sie bardzo.. Jestes zbyt pewny siebie.. Ostatnio piszesz do mnie na serwie Neo ty siedz cicho, niemasz prawa glosu, bo jestes najmlodszy, Ryby i dzieci glosu niemają.. PRzyczepiles sie do SpawNa ze jego udzielanie na forum jest ponizej krytyki ale ty lepszy niejestes Obrazac tylko potrafisz... i najgorsze to twoje "WARUJ..."

Mam pytanie skoro Dillu i Kali są w tym klanie to co ? Czitowali ? omg.. A z resztoma nigdy nieutrzymywalem kontaktu...
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    ardog zmieniles sie bardzo.. Jestes zbyt pewny siebie.. Ostatnio piszesz do mnie na serwie Neo ty siedz cicho, niemasz prawa glosu, bo jestes najmlodszy, Ryby i dzieci glosu niemają.. PRzyczepiles sie do SpawNa ze jego udzielanie na forum jest ponizej krytyki ale ty lepszy niejestes Obrazac tylko potrafisz...
    hahahaha efekty gry na volcie, co nie mardog piczo? szorujesz mi dzisiaj rowa? xD

neo nie załamuj sie, powalić niemca w kask też możesz xd
    -Enemy or Ally?
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Senior Member
    Przegląda
    Ten SpAm?
    Dobra czyli klanu nie mam już weee..... ;D trudno się mówi czyli juz nie gram pod nickiem oF ;( a nawet mi się spodobał

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    Cytat Zamieszczone przez C4mpEr
    Dobra czyli klanu nie mam już weee..... ;D trudno się mówi czyli juz nie gram pod nickiem oF ;( a nawet mi się spodobał
    a gdzie ci spieszno? poczekaj na rufusa
    -Enemy or Ally?

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Jest klan... Nikt niemoze mi zabronic tego... skoro aktualni gracze nie czitują.... A ty camper nieplacz bo Seele chcial to tylko wyjasnic
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    oF.Neo, uspokój wary
    Na żartach sie nieznasz? Razem ze Slave polewaliśmy a ty to na serio haha zal.
    Waruj to znaczy siedź cicho
    Wyszedłeś na dziecko bo takie coś brać na serio to po prostu porażka.

Do tematu.
    Twój klan?
    Twój, więc trzeba było pilnować klanowiczów, a nie że zbierasz ludzi i sobie na czitach jadą.
    Ja bym sie nie zdziwił jakbyś nawet ty wtedy czitował, a najgorsze jakbyś nadal grał ma wspomagaczach.
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Cytat Zamieszczone przez Mardog

Do tematu.
    Twój klan?
    Twój, więc trzeba było pilnować klanowiczów, a nie że zbierasz ludzi i sobie na czitach jadą.
    Jak bys zauwazyl to CI gracze byli sprawdzani po 10000 tysiecy razy i nigdy nic niewykryto... Obserwowalem ich przez miesiąc i podjolem dezycje ze są dobrzy i nadają sie do klanu...

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    taaa... jeszcze tylko wojny wśród adminów brakuje... Proponuje zamknąć pape i czekać na rfs -.-
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów