Tak jak obiecałem.. Piękne śliczne przefikuśne demko jak niejaki "Grapek" lami.. Wkurza mnie typ który 2mapy nadaje jak posrany, że "admin ma wh bo mnie zabił"
Mam nadzieje że 5min odpoczynek oraz demko na dowód, że widać Cię zza skrzynki jak samolot na survivor (
) doprowadzi Cię do przysłowiowego "ogarnięcia".. -.- Aż żal dupsko Ciśnie banki nie przyprawić gdy tak "dyskretnie" przykampiasz zza skrzynki.. =d
Prosz link do demka:
http/www.wrzuta.pl/pliki/tFiL2uBbEZ/aim_map
Poćwiczdobranoc
![]()

.. Wkurza mnie typ który 2mapy nadaje jak posrany, że "admin ma wh bo mnie zabił"  
 Mam nadzieje że 5min odpoczynek oraz demko na dowód, że widać Cię zza skrzynki jak samolot na survivor ( 
 )  doprowadzi Cię do przysłowiowego "ogarnięcia".. -.- Aż żal dupsko Ciśnie banki nie przyprawić gdy tak "dyskretnie" przykampiasz zza skrzynki.. =d
 dobranoc  

. Lecz wyobraź sobie taką sytuację ,załóżmy nie znamy rfs i na serwer przyszedł pierwszy raz lecz jest sporo adminów. I spoglądnij na to z takiej perspektywy , rfs  jak wiemy jest dobrym graczem  i jeżeli byśmy go nie znali to na pewno byśmy zrobili nie jedno SS 
dill1.jpg[/img]

Niech teraz cieszy gruchę.. 
 poćwicz