Ja może pomoge.

Otóż jestem posiadaczem konsoli Microsoftu - Xbox 360. Moim zdaniem to nawet bardzo dobry wybór , gdyż jestem zadowolony ; ) (dopiero 3/4 gierki , no ale :P) Co z internetem , tak? Ano widzisz.

Hm. Ja akurat mam internet chello z UPC i akurat z komputera łącze się bezprzewodowo. Prawie tak samo jest z X'em. Musiałbyś dokupić adapter (prawdopodobnie w Empiku) do Xboxa 360 aby mógł ew. (jeśli akurat tak masz /\) łączyć się z internetem bezprzewodowo. Oczywiście dołączają Ci kabel abyś mógł podłączyć ręcznie i git (zależy jaką kupujesz. Czy Premium czy zwykły pack czy może jednak Elite , Elite i Premium napewno posiadają. Nie wiem jak jest z Zwykłym Packiem X'a.) Ale w moim przypadku podłączenie ręczne odpada - kabel jest za krótki

Jeszcze owego adaptera nie mam , ale również zamierzam go zakupić. Xbox Gold jest odrazu z Premium , więc jak np. zakupisz gre , która może być grana na sieci , będzie napewno działać. <- Gold jest na chyba miesiąc.

Co do gierek to bardzo polecam ;

Mirror's Edge - MUSISZ TO MIEĆ ! Genialne!

Lego Indiana Jones + Kung Fu Panda - Akurat miałem te dwie gierki dołączone do Premium X'a w Empiku. Lego ssie moim zdaniem. Niezbyt mi sie podoba. Za to Kung Fu Panda to co innego : > Polecam ^^

Tomb Raider Underworld - Ojj Larcia Larcia ^^ Jeśli jesteś fanem naszej pani archeolog musisz to mieć ; ) Bardzo wciąga : D