Cytat Zamieszczone przez Pro.Ch3aT
Ja jestem za sXe na każdym serwerze nawet jak jest pewne to, że na serwerze nie ma żadnego cheater'a
Sxe injected trzeba non stop aktualizować ręcznie, dużo ludzi opuszcza takie serwy, więc będzie lipa.
Poza tym sXe nic nie daje grałem na wielu takich serwach i co no JAJCO czity były non stop

Cytat Zamieszczone przez Gówniarz
planuj czoło nygusie....TAk mam wh i aima...Jestes botem bo jak ciebie inaczej nazwac skoro nie weisz jak kreta rozpoznac?Szkoda mi na ciebie klawiatury ,ale jednak napiszę ripostę bo aż sie spinam jak czytam twoje wypowiedzi...
Mam więcej sposobów na rozpoznanie kreta od ciebie, a jednak nie zawsze trafiam.
Ty zawsze podkreślam ZAWSZE wiesz gdzie i kiedy jest kret, zawsze też masz jako 1 celownik na krecie, dlatego ja banuje na zawsze za takie coś bo po tym idzie rozpoznać że ma ktoś MM.

Widać, że jesteś dzieckiem 3 stopnia
Nawet sie nie zalogujesz pfff.

Pamiętam sytuacje, jak rfs sie poskarżyłeś że nadałem Ci na rodzinke haha
"Dziewczynkom możesz nazywać rodziców nie mnie" Tak to powiedziałem i to obraza haha tak trułeś du.pe rfs'owi że nadaje a ja tu nie widzę nic obrażającego.

"Pozdorw rodzinke mardog" to już jest obraza, jak ktoś wie ocb, takim poziomem inteligencji reprezentujesz swój idiotyzm prostego człowieka.