Elite twój post wniósł bardzo wiele do tematu
Elite twój post wniósł bardzo wiele do tematu
To jest kur*a zasrany spam!Zamieszczone przez Spamer Elite
@niedzwiedz
Teraz widze ze oprzytomniales.
Patrz do kogo sie zwracasz! Za te bluzgi powinieneś dostać perma x2, ale gadaj z Mardogiem może Ci wybaczy.
No teraz to poleciałeś koleś.. "Daj gg to Ci powiem jak rozróżnić kreta i co z tego że koleś ma mm przecież i tak by bez tego wiedział kto kret" tak mam to rozumieć? No to brawo stary.. więcej takich ludzi na servie -.- ehh... MM ban proste! Skrótem mówiąc cy-klop wypier**lajZamieszczone przez xyankeesx
Wy i te wasze "sposoby na kreta". Wy myślicie że jesteśmy tak ograniczeni że nie wiemy kto ma mm?? I co z tego że kret tt ma zawsze pakę? co z tego że kret respi się zawsze tyłem? co z tego że kret spada z góry? Co z tego że można rozpoznać kreta po broni, czy 3maniu w łapie granatu? Co z tego że keta nie widać na mapie?? Ale skumajcie jedno.. Jak jest 24osób na servie nawet najlepszy skurczybyk znający wszystkie te sposoby itd nie ma oczów dookoła bani! Przecież to było widać że taki cy-klop czy garlo nawet na kz potrafili z 2giego końca mapy kreta wykampić. Przecież to jak h*j widać że ma mm i najzwyczajniej widzi go nie jako członka drużyny ale jako wroga.. I tu mamy kolejny przykład graczy których uważałem za graczy nawet dobrych. A tu masz ci bobo placek- zgraja botów bez skilla które ratują się czitami.. To tylko świadczy o tym jakimi lamusami jesteście.
A co do Ciebie niedzwiedz to aż żal dup.sko ściska co ty tu wypisujesz..
RFS zamknij w końcu ten temat wygłoś jakieś przemówienie, błogosławieństwo czy coś-.- bo ten OT trwa już stanowczo za długo
pzdr
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]
Street, pięknie to opisałeś
Mam to gdzieś wiem że masz MM, tak jak to opisał street, jest 12 osób w drużynie, a ty jako 1 miałeś kiedyś celownik na mojej głowie.Zamieszczone przez Niedzwiedz
Perm zostaje i tyle.
Wy boty nie wiecie nawet jak łatwo jest rozpoznać kto ma a kto niema MM.
[img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]
Do Kali`ego:
Chwile potem napisalem ''wylaczone'' co przez to rozumiesz?
P.S i tak juz mam perma to wiesz...