Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [Ban] Blada_Krystyna

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Ja dałem tego bana.. masz jakiś problem?? Pani Krystyna dostała bana na mapie de_train kiedy to cale tt raszowało a Krystyna z awp kampiła idealnie na respie... Ban był na 30min. Nie minęło 5min patrze a neo Krystyna weszła ponownie na serv i kampi znów na resp... Ban na 120min za kampe+ nie stosowanie się do poprzedniej kary. Nie minęła minuta Krystyna znów wchodzi.. Nie nawidzę takich upierdliwych ludzi, albo takich jak się coś do nich mówi a oni swoje... Ban tym razem na 240min z tekstem wypierd***j. Miałem nadzieję że przynajmniej wtedy Krysia zrozumie..

Ps. Jeszcze jedna taka sytuacja i powiemy sobie papa do lutego.. Łapiesz?

pzdr
    TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    a ja nie lubie ludzi zmyslajacych takich jak ty dostalem bana weszlem drugi raz i ban z wypierdalaj nie wchodzilem az 4 razy.

Senior Member
    Przegląda
    to masz :oo!?
    Cytat Zamieszczone przez Blada_Krystyna
    a ja nie lubie ludzi zmyslajacych takich jak ty dostalem bana weszlem drugi raz i ban z wypierdalaj nie wchodzilem az 4 razy.
    Napewno on nie zmyśla .. to raz. Dwa .. jeśli dostałeś bana , to nie można było zaczekać tych kilka minut? (mowa o 30 minutach) Trza było zmienić IP , pewnie ..

Btw. jakbyś znał zasady serwera , że TERO NIE KAMPI (zbyt często..) to napewno byś bana nie dostał , a problemu by nie było.

Tak to jest jak ludzie nie czytają Regulaminów.
    ´ Where gonna sleep tonight? ´

Przyjaciel
    Przegląda
    Sląsk
    Zgadzam się ze Street,a po drugie i tak kara jest za krótka.Jak można zmieniać IP przez Neostradę i bez odbanowania wchodzić ponownie,normalnie żal.Odpocznij se trochę od CSA dobrze ci to zrobi.

Czasami i tak jesteśmy za dobrzy.
    Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY

PRZEMO

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów