WItam No więc tak Postanowilem, że poinformuje wsyzstkich adminow o moim problemie.
No więc tak dostalem nowego kompa, no i tydzien temu kapnolem się ze snapshoty z gry mi sie niezapisują.. ani ss podczas gry a cogorsza jak ktos mi zrobi ss przy pomocy komendy amx_ss to tez mi się niezapisują..
Po paru dniach proby odnalazlem rozwiązanie ale niezbyt korzystne dla mnie...![]()
No więc poszperalem w opcjach rozdzielczosci cs'a itp.. i wkoncu zmienilem Grafike z OpenGL na Software. SS mi dzialają i prawdopodobnie tez snapshoty, ale jak wiecie grafika na Software jest 100 razy gorsza....
Postanowilem grac na OpenGL a jak bedzie potrzebne ss z ip czitera czy cos to wredy zmienie na Software..
No ale temat napisalem zebyscie Nie robili mi ss poniewaz kiedy gram Na OpenGL to sie one wogole niezapisują...
To nie jest zart.. Mam problem z tym a dopuki go nierozwiąze prosze nierobic sobie tych ss nawet dla jaj bo jezeli ktos je bedzie chcial to ja nawet jesli bede bardzo chcial to ich nieznajde...
Prosze o wczucie sie w moj problem
Moze któryś admin wie jak moge to naprawic. Oczywiscie nie kosztem dobrej grafiki(mam na mysli ustawienie na Software)
PoZdraWiam ^^