Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Prosba i Wysluchanie

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX

Prosba i Wysluchanie

WItam No więc tak Postanowilem, że poinformuje wsyzstkich adminow o moim problemie.

No więc tak dostalem nowego kompa, no i tydzien temu kapnolem się ze snapshoty z gry mi sie niezapisują.. ani ss podczas gry a cogorsza jak ktos mi zrobi ss przy pomocy komendy amx_ss to tez mi się niezapisują..

Po paru dniach proby odnalazlem rozwiązanie ale niezbyt korzystne dla mnie...

No więc poszperalem w opcjach rozdzielczosci cs'a itp.. i wkoncu zmienilem Grafike z OpenGL na Software. SS mi dzialają i prawdopodobnie tez snapshoty, ale jak wiecie grafika na Software jest 100 razy gorsza....

Postanowilem grac na OpenGL a jak bedzie potrzebne ss z ip czitera czy cos to wredy zmienie na Software..

No ale temat napisalem zebyscie Nie robili mi ss poniewaz kiedy gram Na OpenGL to sie one wogole niezapisują...
    To nie jest zart.. Mam problem z tym a dopuki go nierozwiąze prosze nierobic sobie tych ss nawet dla jaj bo jezeli ktos je bedzie chcial to ja nawet jesli bede bardzo chcial to ich nieznajde...

Prosze o wczucie sie w moj problem

Moze któryś admin wie jak moge to naprawic. Oczywiscie nie kosztem dobrej grafiki(mam na mysli ustawienie na Software)

PoZdraWiam ^^
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    N-ce
    A po co one się mają tobie zapisywać przecież to ty je masz robić cziterom a nie oni tobie

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    No ja wiem ze mają sie robic one cziterom a nie mnie..
    Ale bo wydarzeniach jak np. z FuriO ss robi sie tez adminom jezeli podejrzanie grają czy cos..
    Juz zrozumiales ?
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"

Senior Member
    Przegląda
    N-ce
    Już rozumie ale ciekawie macie skoro admini są podejrzewani o haxy

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Chodzilo m o to ze raz byly admin czitowal i jak go sprawdzili to mial haxa..
    A ja to napisalem zeby niebylo jak ktos mi zrobi ss for fun a potem bedzie chcial go zobaczyc..

Przyjaciel
    Przegląda
    Sląsk
    Ciekawy temat,teraz każdy se pomyśli,że masz coś na sumieniu,ale to twoja sprawa.Wolał bym ten temat zamknąć na twoim miejscu.
    Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY

PRZEMO

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Wiesz co tez sobie tak pomyslalem ze teraz mozecie sobie pomyslec ze teraz bede haxil itp. i napisalem bajke na forum..
    zZ tego co sie dowiedzialem nie tylko ja mam ten problem
    np. PanKiller tezz takim ma..
    Z resztą kazdy wie o moim problemie..

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    przemo78, jak ty coś palniesz to tylko siąść i płakać. Spamujesz i Spamujesz tymi zbędnymi postami. I " se " to możesz iść do sklepu ,bo na pewno żaden admin "se" nic nie pomyśli. Może najwyżej SOBIE coś dziwnego pomyśleć o takim temacie. oF Neo założył ten temat, bo ma problem którego nie potrafi rozwiązać, ale to tak na marginesie. I jeszcze jedno jeżeli Ty przemo masz 30+ to ja jestem baletnica.

A co do tematu, to tak znam problem oF.Neo, nie raz mu mówiłem , dlaczego nie możesz robić SS heh.. i teraz już wiem w czym tkwi problem . Jeżeli zainstalowałeś od nowa CS i to Ci się stało to ja nie mam pojęcia co jest grane. Próbowałeś odinstalować i jeszcze raz zainstalować ? Jeżeli to nie pomoże , to nie wiem jaki jest tego powód, bo trochę dziwnie z tymi SS . No ,ale cóż zdarza się .

Pozdrawiam ^^.
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Cytat Zamieszczone przez diLL
    e.przemo78, jak ty coś palniesz to tylko siąść i płakać. Spamujesz i Spamujesz tymi zbędnymi postami. I " se " to możesz iść do sklepu ,bo na pewno żaden admin "se" nic nie pomyśli. Może najwyżej SOBIE coś dziwnego pomyśleć o takim temacie. oF Neo założył ten temat, bo ma problem którego nie potrafi rozwiązać, ale to tak na marginesie. I jeszcze jedno jeżeli Ty przemo masz 30+ to ja jestem baletnica.
    Ależ nie, odebrałem to w ten sam sposób - skoro nas o tym informuje to ma coś na sumieniu.. ; ) Dill, Przemo ma naprawdę 30lat.. Więc proszę o wyrozumiałość, Przemo mógłby być Twoim ojcem, więc szacunek mu się nalezy.
    I wstrzymaj się od komentarzy na temat jego postów i wypowiedzi.

Co do Twojego problemu zainstaluj najnowszy patch.

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Eragon a musze odnistalowywywac starego patcha razem z cs czy sie zamieni ?
    i czy to ma byc v 32 ?

Strona 1 z 3 12 ... OstatniOstatni