Jako, że na serverze War3ft nie grywam, udzielę się tylko na temat osób które znam, i z którymi miałem styczność na forum.

-Malvario - za młody, irytujący, nie odpowiedzialny, wulgarny, cwaniakujący, "niezrównoważony", do tego niczym się nie wyróżnia nad swój wiek.. ; )

-Rafaqio - hmm.. na forum zdaje się być opanowany, nie wiem jak jest na servie - to moja skromniutka opinia.

-M.C (chmylek)- hmm.. od dawien dawna irytuje mnie swoim zachowaniem na forum.. ale z drugiej strony na cs-portal.net jest już(?) rok, od naszego drugiego servera, więc staż na naszych serverach ma dosyć spory.

-Piter - ten chłopak mi podpadł swoją ignorancją na forum, obiecałem sobie, iż nie dopuszczę by on dostał admina, czytając wasze opinie dochodze do wniosku, że chcecie go wziąc do teamu, ponieważ jest on jajcarzem, który swoje poczucie humoru prezentuje w dośc wulgarny sposób. Jakby te jego poczucie humoru było podparte czymś innym niż wulgaryzmami i chamskimi odzywkami, nie miałbym nic przeciwko niemu, ale jednak tak nie jest. Jestem jego największym przeciwnikiem. Mówiąc krótko, wdg. mnie nie nadaje się.

-Action - hmm.. spoko z niego gościu, ale mimo wszystko jest za młody i jak na swój wiek niczym się nie wyróżnia. Może za jakiś czas znowu spróbujesz?

-SIMI - Posądzanie go o cheaty, jest równie bezsensowne co wlewanie wody do baku paliwowego. Jest czysty niczym łza, ale cóż.. wam się tego nie da wytłumaczyć, SIMI to spoko gościu który na forum jest prawie od początku, co jest dla niego plusem. Ma ogromne doświadczenie w adminowaniu i łapaniu cheaterów(zaraz pewnie mnie na stosie spalicie) Ale SIMI przykro mi, Twoja kandydatura nie ma sensu skoro połowa serva (chodź bezpodstawnie) jest przeciw Tobie. To co napisałem mówi samo za siebie. p.s. Kiedy mixa gramy? ; p

Kalasanty - Zaimponował mi swoją inteligencją i poczuciem humoru, a wcześniej - świetną znajomoscią historii. Kulturalny, nie budzi ŻADNYCH zastrzeżeń. Wdg. mnie najpewniejszy kandydat na admina.

Zwięźle i na temat.