Malvario - chyba jeszcze nie dojrzał w pełni do bycia adminem, ale sądzę, że w przyszłości jest szansa

Chuck Norris - gościa widziałem może 2 razy na serwerze więc i zdania wyrobionego o nim nie mam

Rafaqio - za zachowanie wystawiłbym pozytywną notę, aczkolwiek nieco brakuje mu aktywności na serwerze, sprawia wrażenie spokojnego człowieka

exPRO - wg mnie za młody stażem

GORYL - temu panu dziękujemy...

M.C (chmylek) - ogólnie postać pozytywna, wyróżniająca się na serwerze może czasem puszczą mu nerwy, ale jak każdemu

Piter - kurna fajny z niego Pieron, ale czasem nadpobudliwość daje o sobie znać xD, barwna postać na serwerze, czasami jednak przesadza z mikrofonem i tekstami, ale sądzę, że terapia 10 wdechów na uspokojenie dała by pozytywny skutek

Action - czy ja wiem... szczerze to nie jestem przekonany do tego gracza i to nie dlatego że coś do niego mam, tylko znika w tłumie innych graczy na serwerze. Nie kojarzę go zbyt dobrze,a admin powinien się wyróżniać spośród innych graczy i być charyzmatycznym

SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - Czit nie czit nie mi to osądzać, ktoś mówił, że skoro nie zna się jego osiągnięć to można gadać takie głupoty. Fakt że ich nie znam, ale postać Simiego jest bardzo kontrowersyjna. Może i gracz z niego dobry choć bywa irytujący ale moim zdaniem popadł w konflikt ze zbyt wieloma osobami i nie chodzi mi tu o niektórych adminów ale i o innych graczy. Może jest za dobry na ten serwer może czituje, wiem natomiast że jako admin wciąż gotowałoby się od przeróżnych dywagacji na temat jego osoby.
aiZ.- z całej tej stawki umieściłbym go w czołówce, ogarnięty, potrafi się zachować, wyróżnia się spośród innych graczy.

Infinite - kurna szczerze to nie wiem co o nim napisać. Wg mnie spokojny i cichy, nie przypominam sobie żadnych ekscesów związanych z jego osobą.

Kalasanty - wiek, postawa, osobowość - wzorowa, brakuje jednak trochę aktywności ale jak widać cieszy się dużą sympatią.