Malvorio - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy (fragi Ci w głowie i tylko to).

Chuck Norris - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy (fragi Ci w głowie i tylko to).

Rafaqio - Nie widziałem Cię zbyt dużo razy na serwie, ale obiecująco się zapowiadasz, lecz na razie NIE, gdyż za mało o Tobie wiem, więc wole zbyt pochopnej decyzji o Tobie nie wyciągać

exPRO - Ty się zachowujesz trochę dojrzalej niż malvorio jednak mam to samo zdanie o Tobie, nie znam Cię zbytnio i nie mogę zbyt dobrej opinii o Tobie wywnioskować

GORYL - Ty to musisz być imbecylem kompletnym, 1 post, 1 raz na serwie i chcesz adma, dorośnij chłopię i NIGDY NIE POWINIENEŚ BYĆ ADMEM, bo tylko na tym Ci zależy.

M.C (chmylek) - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy(fragi Ci w głowię).

Piter - Dojrzyj tylko, ogranicz słownictwo, nie łam regulaminu i spełniaj cele mapy, a porządny admin będziesz, powinien być, jestem pewny, że się poprawi w chwili dostania admina.

Action - Może być, nie mam o nim zbytnio zdania
SIMI - Hmm, większość osób miało by do Ciebie pretensję o cheaty (których jestem pewien, że nie używasz), jednakże ja mam o Tobie własne zdanie i nie będę o Tobię wypisywał to co ja wiem, jedyne co powiem, że powinni Ci dać administratora, zobaczyli by, że dobry jesteś W razie co odbiorą

aiZ. - słownik, kultura i adma możesz mieć

Infinite - Może być.

Kalasanty - Od nie dawna Cię widzę, jednak już mam o Tobie dobre zdanko, nadajesz się na admina, na razie jak wspaniały administrator się zachowywałeś, tylko żeby Ci nic nie strzeliło do głowy.