Malvario- za młody.. dla mnie to zwykły gracz i nie widzę go jako admina.. admin wg mojego uznania musi się wyróżniać a malvoro togo nie robi... jako gracz ok/ jako admin nie 3/10

Chuck Norris- nie chce mi się gadać=d raszujący boteq-.- 1/10 "półobrotuj" gdzieś indziej
ps. a wiecie że Chuck Norris potrafi trzaskać drzwiami obrotowymi?

Rafaqio- od niedawna widzę go na serv... oprócz tego iż jest grafikiem na forum nic o nim nie wiem... dla mnie to kolejny gracz. Przynajmniej ogarnięty jak większość twierdzi. Ze względu na małą znajomość jak i trochę za wiek 5/10

exPRO- młodziak, nie zawsze ogarnięty... Kolejny zwykły gracz.. nie mam nic do niego ale współpraca z nim jako admin.. nee 3/10

GORYL- zarejestrował się, coś tam napisał i poszedł-.- normalnie (...) dziwny typ -10/10

M.C (chmylek)- troche z nim pogadałem, trochę pograłem, trochę pobanowałem.. typowy gracz.. może trochę się wyróżnia bo cynki daje ale czasami sam się zapomina.. Jako gracz ok jako admin nie 4/10

Piter- już wystarczająco dużo słów zmarnowałem na tego osobnika-.- każdy zna moje zdanie. Po tym wszystkim 2/10 (normalnie -10/10 ale dam 2 bo choć trochę grania z nim jest... ale tylko jeśli jestem w przeciwnej drużynie co przekłada się na fakt, że nie słyszę jego wrzasków przy nabijaniu fraga, podkładaniu paki, wywodów na temat "czarnuchów" i innych takich.. no i nie martwię się o czystość mojej dupy)

Action- młodziak... kolejny zwykły gracz 4/10

SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)
- też kce mieć takie słuchaweczki dzięki którym będę słyszał wroga już z jego respa przyglądałem Ci się niejednokrotnie z esp i nadal sądzę, że masz wh czy cośtam (gunsgunsguns ;d).. a może to ta sławna myszka dla graczy?! tak! to wiele wyjaśnia
każdy 14latek mówi, że spoko z Ciebie koleś. I może niech tak zostanie? pozdrów m!xa.. u niego jak i u Ciebie widzę te same "city" ;p

- kompletny kretyn 0/10

aiZ.- hmm.. taki pomocny człowieczek 6/10 i liczę na dalszą grę z tobą jako gracza

Infinite- 5/10 i zostawię bez komentarza

Kalasanty
- duże 10. Jak dla mnie przyszły admin. Z takim człowiekiem to mogę pogadać normalnie i usłyszeć coś więcej niż "umyj dupe". Hmm.. może założę konto u Stewczyka ?