Malvorio - mało go znam i ma zbyt dziecinne zwyczaje 2/10
Chuck Norris - pff...złożył podanie na FFA , dowiedział się iż rekrutacja OFF i tutaj złożył . Może raz grał na serwerze 0/10.
Rafaqio - No zgadzam się , odkąd złożył podanie został zauważalny na serwerze jak i na forum. Moje zdanie na niego są tak jakby 50 na 50 ,ponieważ umie wprowadzić atmosferę na serwer co jest chyba najważniejsze ,ale.... No właśnie to "ale " da dużo , dlatego iż często zdarzało się przyłapać go na łamaniu regulaminu i chycił parę banów. Tak więc moje zdanie tutaj będzie podzielne 5/10.
exPRO - praktycznie w ogóle nie udziela się na forum . Na serwerze przez pewien okres czasu też go nie widywałem. Krótko i na temat - mało aktywny 4/10.
GORYL - pierwszy raz o nim słyszę na forum , może tam na serwerze go z 2 góra 3 razy widziałem lecz to tyle. Mała aktywność 1/10.
M.C (chymlek) - No dobry gracz, wprowadza miłą atmosferę lecz nie zawsze. Tutaj moje zdanie jest podobne jak z Rafaqiem , więc również zostawiam je podzielne 5/10.
Piter - fajny kolo , ogarnięty , widać iż już nie przeklina jak kiedyś - co drugie słowo wulgaryzm bądź co innego. Było minęło ,ale ogarnij się trochę z tymi tekstami i nie wrzeszcz tak przez mikro proszę xD10 .
Action - No on może być ,nie mam do niego wiele zastrzeżeń . Chyba tylko raz go zbanowałem od jego przygody tutaj . Ale popracuj tutaj STAŻEM , bo jest jeszcze trochę mały ^^ 6/10.
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - nie mam u tego pana wiele do powiedzenia. Po prostu pokazał swoje prawdziwe " ja" , tyle na ten temat 2/10.
aiZ. - No fajny kolo , powiadamia adminów od razu jak coś się dzieję. Fajna jest z nim atmosfera na serwerze lecz trochę ogarnij słownictwo 9/10.
Infinite - tutaj nie mam wiele do powiedzenia , dobry gracz, nie złapałem go na łamaniu regulaminu . No tutaj mogę powiedzieć , iż nie mam żadnych zastrzeżeń lecz udzielaj się jakoś na forum bardziej i gadaj coś z ludźmi xD10.
Kalasanty - oooo u tego pana nie mam wiele to powiedzenia. Może i ma mały staż , lecz miła atmosfera jest z nim , ogarnięty i z punktu widzenia patrzy się tutaj szczególnie na wiek. Im starszy tym mądrzejszy i wyrozumialszy. Jeden u którego nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń i nie mam złego słowa. Jednym słowem idealny kandydat10/10.

10 .
10/10.
/img22.imageshack.us/img22/403