Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy ... 234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: [War3FT] Ocena kandydatów na admina!

Mieszany widok

Member
    Przegląda
    Warszawa
    Malvario- Pokazał mi na serverze jego wiek i to bardzo dotkliwo (Pyskaty , nie da mu sie wytłumaczyć zupełnie nic) 0/10.
    Chuck Norris - No coment ... Nie znam cie i niech tak pozostanie. 0/10
    Rafaqio - Taa Admin którego potrzeba. Tylko zaglądaj częściej na server. 7/10
    exPRO - Za młody
    GORYL - 0/10
    M.C (chmylek) - Nie wiem co pisać (Nie znam cie)
    Piter - Może być pod warunkiem uśmiercenia twego przeklentego mikrofonu 9/10
    Action - Za młody 0/10
    SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - Może i ma te swoje czity i dlatego dam 0/10
    aiZ. - Tak fajny gracz 6/10
    Infinite - Nie znam cie
    Kalasanty - "YES YES YES" Takiego admina potrzebujemy 10/10

Senior Member
    Przegląda
    bedziesz uciekac ??
    Malvario - moze byc
    Chuck Norris - nieznam malo znany jak dla mnie
    Rafaqio - malo go widzialem
    exPRO - gracz nie jest zly
    GORYL - ?? kto to ??
    M.C (chmylek) - hmmm moze i nawet
    Piter - Mic Off i niech sie ogarnie to moze
    Action - hmm nice ;]
    SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - grrrr cheat ;p za malo na serwie jest
    aiZ. - hmmm ;] tak ;]
    Infinite - hmm niezbyt go znam
    Kalasanty - yyy moze ze 4 razy go widzialem ;]

Member
    Przegląda
    Tarnów
    Malvario - chyba jeszcze nie dojrzał w pełni do bycia adminem, ale sądzę, że w przyszłości jest szansa

Chuck Norris - gościa widziałem może 2 razy na serwerze więc i zdania wyrobionego o nim nie mam

Rafaqio - za zachowanie wystawiłbym pozytywną notę, aczkolwiek nieco brakuje mu aktywności na serwerze, sprawia wrażenie spokojnego człowieka

exPRO - wg mnie za młody stażem

GORYL - temu panu dziękujemy...

M.C (chmylek) - ogólnie postać pozytywna, wyróżniająca się na serwerze może czasem puszczą mu nerwy, ale jak każdemu

Piter - kurna fajny z niego Pieron, ale czasem nadpobudliwość daje o sobie znać xD, barwna postać na serwerze, czasami jednak przesadza z mikrofonem i tekstami, ale sądzę, że terapia 10 wdechów na uspokojenie dała by pozytywny skutek

Action - czy ja wiem... szczerze to nie jestem przekonany do tego gracza i to nie dlatego że coś do niego mam, tylko znika w tłumie innych graczy na serwerze. Nie kojarzę go zbyt dobrze,a admin powinien się wyróżniać spośród innych graczy i być charyzmatycznym

SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - Czit nie czit nie mi to osądzać, ktoś mówił, że skoro nie zna się jego osiągnięć to można gadać takie głupoty. Fakt że ich nie znam, ale postać Simiego jest bardzo kontrowersyjna. Może i gracz z niego dobry choć bywa irytujący ale moim zdaniem popadł w konflikt ze zbyt wieloma osobami i nie chodzi mi tu o niektórych adminów ale i o innych graczy. Może jest za dobry na ten serwer może czituje, wiem natomiast że jako admin wciąż gotowałoby się od przeróżnych dywagacji na temat jego osoby.
    aiZ.- z całej tej stawki umieściłbym go w czołówce, ogarnięty, potrafi się zachować, wyróżnia się spośród innych graczy.

Infinite - kurna szczerze to nie wiem co o nim napisać. Wg mnie spokojny i cichy, nie przypominam sobie żadnych ekscesów związanych z jego osobą.

Kalasanty - wiek, postawa, osobowość - wzorowa, brakuje jednak trochę aktywności ale jak widać cieszy się dużą sympatią.

Przyjaciel
    Przegląda
    Reymonta 22.
    Jako, że na serverze War3ft nie grywam, udzielę się tylko na temat osób które znam, i z którymi miałem styczność na forum.

-Malvario - za młody, irytujący, nie odpowiedzialny, wulgarny, cwaniakujący, "niezrównoważony", do tego niczym się nie wyróżnia nad swój wiek.. ; )

-Rafaqio - hmm.. na forum zdaje się być opanowany, nie wiem jak jest na servie - to moja skromniutka opinia.

-M.C (chmylek)- hmm.. od dawien dawna irytuje mnie swoim zachowaniem na forum.. ale z drugiej strony na cs-portal.net jest już(?) rok, od naszego drugiego servera, więc staż na naszych serverach ma dosyć spory.

-Piter - ten chłopak mi podpadł swoją ignorancją na forum, obiecałem sobie, iż nie dopuszczę by on dostał admina, czytając wasze opinie dochodze do wniosku, że chcecie go wziąc do teamu, ponieważ jest on jajcarzem, który swoje poczucie humoru prezentuje w dośc wulgarny sposób. Jakby te jego poczucie humoru było podparte czymś innym niż wulgaryzmami i chamskimi odzywkami, nie miałbym nic przeciwko niemu, ale jednak tak nie jest. Jestem jego największym przeciwnikiem. Mówiąc krótko, wdg. mnie nie nadaje się.

-Action - hmm.. spoko z niego gościu, ale mimo wszystko jest za młody i jak na swój wiek niczym się nie wyróżnia. Może za jakiś czas znowu spróbujesz?

-SIMI - Posądzanie go o cheaty, jest równie bezsensowne co wlewanie wody do baku paliwowego. Jest czysty niczym łza, ale cóż.. wam się tego nie da wytłumaczyć, SIMI to spoko gościu który na forum jest prawie od początku, co jest dla niego plusem. Ma ogromne doświadczenie w adminowaniu i łapaniu cheaterów(zaraz pewnie mnie na stosie spalicie) Ale SIMI przykro mi, Twoja kandydatura nie ma sensu skoro połowa serva (chodź bezpodstawnie) jest przeciw Tobie. To co napisałem mówi samo za siebie. p.s. Kiedy mixa gramy? ; p

Kalasanty - Zaimponował mi swoją inteligencją i poczuciem humoru, a wcześniej - świetną znajomoscią historii. Kulturalny, nie budzi ŻADNYCH zastrzeżeń. Wdg. mnie najpewniejszy kandydat na admina.

Zwięźle i na temat.

Junior Member
    Przegląda
    zadupie
    Malvario - 10
    Chuck Norris - 5/10
    Rafaqio - 4/10
    exPRO - 9/10
    GORYL - nie znam
    M.C (chmylek) - mniej niż 0/10
    Piter 6/10
    Action - 1/10
    SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - 4/10
    aiZ. - 9/10
    Infinite - 10

Senior Member
    Przegląda
    Częstochowa
    Cytat Zamieszczone przez Galro
    Malvario - 10
    Chuck Norris - 5/10
    Rafaqio - 4/10
    exPRO - 9/10
    GORYL - nie znam
    M.C (chmylek) - mniej niż 0/10
    Piter 6/10
    Action - 1/10
    SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - 4/10
    aiZ. - 9/10
    Infinite - 10
    Kalasanty - 5/10
    Czytać nie umiesz ? już wybrali adma .... i ten twój podpis .. ta kobieta .. nie za bardzo no ten tego.

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    TakeMyArm, zostało jeszcze 1 miejsce więc wybierają z pośród tych kandydatów.
    Czytaj forum uważniej.

Junior Member
    Przegląda
    zadupie
    TakeMyArm co ty masz do mojego podpisu ? przecież ta kobieta nie jest goła...

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Jest zbyt duży... masz czas do wieczora, żeby go zmienić.

Nowi kandydaci się pojawiają. Proszę o ich ocenę. Znajdziecie ich poniżej:
    Malvario
    Chuck Norris
    Rafaqio
    exPRO
    GORYL
    M.C (chmylek)
    Piter
    Action
    SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)
    aiZ.
    Infinite
    Kali
    Foobar
    SpawN

Oceny od 0 do 10 + dodanie kilku zdań od siebie.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sląsk
    Malvario-10 dosyć dobrze gra
    Chuck Norris-0/10 brak szacunku do ludzi
    Rafaqio-5/10 więcej starań
    exPRO-3/10 nie grałem z nim na war3
    GORYL-2/10
    M.C (chmylek)-4/10
    Piter-10 spoko ziomek ale bez mikro
    Action-nie znam
    SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)-10/10 nie trza się wypowiadać...
    aiZ.-10 dobrze gra
    Infinite-1o/1o bez komentarza
    Kali-1o/1o sami wiecie
    Foobar-nie znam
    SpawN
    -2/10 nie grałem z nim na war3

Pożyjemy Zobaczymy
    Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY

PRZEMO

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy ... 234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów