Zobacz wyniki ankiety: Czy nadaje się na admina?

Głosujących
33. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak...niech ten typ ma admina.

20 60.61%
  • Niee...kto to ten Kalasanty?

13 39.39%
Strona 1 z 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: [Admin] Kalasanty

Member
    Przegląda
    Polska/Niemcy

[Admin] Kalasanty

Nick: - Kalasanty
    Staż: - Nie jest oszałamiający, w sumie to nawet nigdy nie liczyłem. Gram dla zabawy, a nie dla chęci zamsty za niepowodzenia w życiu prywatnym.
    Nick steam: - nie posiadam, dlaczego ? czyt. wyżej
    Staż na cs-portal.net: - Nie będę owijał w bawełne, na WAR3FT wbiłem ostatni raz w październiku, potem przerwa i znowu zacząłem pogrywać
    Godziny przebywania na serwerze: - Nie wiem kiedy wejdę na serwer... skończyłem studia to niby powinienem mieć czas, a tu nie. Szukam porządnej pracy, bo z moim wykształceniem nie mam zamiaru pracować na kasie. Także większość dnia spędzam nad czytaniem ogłoszeń Mam zamiar wyjechać do Angli, ale poadminować zawsze znajdzie się trochę czasu.
    Doświadczenie w adminowaniu: - Nigdy nie byłem żadnym adminem, lecz uważam, że nie będzie z tym problemu :P
    Znajomość AMX: - Nie mi to oceniać, ja wiem, że potrafię zrobić dobrą paczkę oraz skonfigurować plugin. Kiedyś w latach młodości jak było 1.5 grałem
    Coś od siebie: - Co mogę napisać... Jestem 24 letnim chłopakie, który skończył studia i lubi dla rozrywki pograć w cs'a. Nie będę pisał rzeczy typu ,,Chcę admina bo będę tępił cziterów". Chce po prostu wprowadzić na serwer miłą atmosferę oraz pomóc graczom w odnalezieniu się na serwerze WAR3FT. Żaden, ale to żaden gracz nie zostanie przeze mnie skrzywdzony, a także nieodpowiednio potraktowany. Również nie wyjdzie z moich ust żadne przekleństwo, mam szacunek do bliźniego swego... Wiem coś na ten temat, ponieważ miałem w dzieciństwie poważny wypadek, któy rzutuje na moje teraźniejsze oraz przyszłe życie. Ale nie zgłębiajmy się w ten temat... Wiele osób pewnie napisze komentarze w stylu "Wszedł na forum i chce adma ?". Anie chodzi o tą "władzę". Chcę pomóc, a to chyba nic złego. Pozdrawiam i czekam na komentarze zarówno te złę, jak i dobre

Senior Member
    Przegląda
    Częstochowa
    Hmmm ciężko mi Cię ocenić .. pojawiłeś się niedawno na serwerze ale wiem miałeś szkołę ale jak już zacząłeś grać na tym serwerze to no no dobrze się z tobą grało Mam trudną decyzję ale co mamy starszego adma .. jest nim PRZEMO o ile się nie mylę ma 30 lat Osobiście był byś dobrym admem więc jestem na tzw TAK
    [img]http/img.userbars.pl/119/23655.gif[/img]

Jeździmy za Wisełką!

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Sie rozpisał
    Jestem na tak mimo stażu. Masz odpowiedni wiek i bankowo będziesz osobą kompetentną do tego.
    PS: Stara duupa z ciebie xD <joke>
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    kłaj
    he ;p mało Cie znam ;p ale Tak ;00
    [img]http/blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/p/przyjaciele_gigi/40.jpg[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    raz na 100 trafia sie ogarnięty człowiek....na tak
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Jezu chryste.. nareszcie ktoś normalny! gdyby tak dodać jeszcze trochę udzielania się na forum i więcej grania to jestem za ;d... Może i gracz niedoświadczony ale ja też na początku kozak nie byłem liczę na Ciebie

Dobra rfs zamykaj ochrzcij go rycerzem

ps.
    Cytat Zamieszczone przez Kalasanty
    Również nie wyjdzie z moich ust żadne przekleństwo, mam szacunek do bliźniego swego...
    poczekaj tylko jak trafisz na Yo, Vite lub Volta
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Member
    Przegląda
    Polska/Niemcy
    Street - ja nie jestem niedoświadczony, tylko że tak powiem mało siedziałem ostatnie lata w kanterze Już pisałem, że w październiku ubiegłego roku się tutaj zarejestrowałem, ale zostałem odesłany z kwitkiem przez Falcona - czy jak on to się nazywał Imperatora Potem studia zmusiły mnie jednak do poświęceń no i jedynymi odwiedzanymi przeze mnie stronami były fora matematyczne

Żeby potem nie było nie domówień - od razu na wstępie informuję, że jestem kuzynem rfs'a i nie chcę, aby posądzano mnie o jakieś przywileje. To, że ten botek jest moim kuzynem to tylko kwestia genów no i jakiegoś podobieństwa. A tak na marginesie to lubię go karać w kalambury na kurniku

PS1: Z takimi jak Yo, Vita czy Volt trzeba rozmawiać spokojnie i nie rozjuszać ich Chciałem też iść na psychologię, ale już mi się nie chciało

Pozdrawiam

Senior Member
    Przegląda
    Krosno
    Kalasanty, Jestem na Tak,
    Ps : Street nie mów rfs'owi co ma robic.
    Pozdro
    POZDROWIENIA DLA csstalowawola.pl.

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    A ty rapmen się znasz na żartach jak ja na balecie -.-

Cytat Zamieszczone przez Kalasanty
    PS1: Z takimi jak Yo, Vita czy Volt trzeba rozmawiać spokojnie i nie rozjuszać ich Chciałem też iść na psychologię, ale już mi się nie chciało
    yhy.. z nimi to by nawet Doktor G z discovery nie wytrzymała
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    No niewiem nieprzekonujesz mnie (jeszcze)
    Dla mnie najwazniejszy jest staz..
    Moim zdaniem powinienes jeszcze pograc na serwie i byc aktywnym na forum..

Moim zdaniem niepowinno tak byc ze jakis koles wbija na serw gra na nim 2 dni i juz chce adma

Narazie jestejm na NIE

Pograj jescze to pewnie zmienie zdanie...
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Strona 1 z 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów