Zobacz wyniki ankiety: Czy nadaje się na admina?

Głosujących
33. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak...niech ten typ ma admina.

20 60.61%
  • Niee...kto to ten Kalasanty?

13 39.39%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: [Admin] Kalasanty

Member
    Przegląda
    Polska/Niemcy
    Seele ^ szczerze, to bracia Kaczyńscy powinni się według mnie zająć chodowlą bydła, albo kastracją zwierząt, bo znam wiele osób (nie wspomne o sobie, bo nie lubie się chwalić), która milion razy lepiej odnalazły się w sejmie

Junior Member
    Przegląda
    z Gdyni
    Ja również jestem na Tak ; ). Dzisiaj chyba Cię widziałem jak grałeś ;P. Odpowiedni wiek , a resztę da się podciągnąć :P
    I'm waiting for you.

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    xD ... wszystko zostaje w rodzinie? to zobaczymy czy też tak jak na rfs na wh ciśniesz żarcik ^^ a tak poważnie rfs my tu już z towarzyszem seele^, mardog, neo i kanabisz postanowiliśmy, że zablokujemy serv jeśli wybierzesz kogoś innego więc nie masz dużego pola manewru Kalaniasty zdobył 100% poparcia wśród adminów (neo jeszcze pijany po sylwku i bredzi ), a chyba nasze zdanie liczy się chyba najbardziej bo to my będziemy tworzyć team.

Z Kalaniastym widzę najlepszą, najmilszą i jak najbardziej "najowocniejszą" współpracę. Nawet towarzysz Piranha rzucił szkołę, grę, psa tylko po to by się zarejestrować i oddać swój jakże ważny i niezłomny głos na piedestale sprawiedliwości pod którym stoi kalaniasty

I tak mu dopomóż Bóg <spoko>
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Po tych wszystkich odpowiedziach... Tak

Member
    Przegląda
    Z konina
    Dzisiaj pierwszy raz widziałem go na serwie i nie robił nic poza "paradowaniem" ze swoją "normalnością". Źle odniósł się do innego gracza powiedziałęm żeby tego nie robił to zaczął mi ryc banie jakim to jest wspaniałym człowiekiem i jakie miał wspaniałe dzieciństwo przy czym próbował mnie obrazic spekulując nad poziomem mojej inteligencji i moim dzieciństwem. Filozof sie znalazł.

Jestem na NIE

Member
    Przegląda
    Polska/Niemcy
    Kolego Piter... Nie znałeś sytuacji, to po co się wtrącałeś :>
    SpawN napisał w swoim poście coś, co mnie uraziło. I nie powinieneś wsadzać nosa nie w swoje sprawy. A druga sprawa... jesteś naprawdę upierdliwą osobą jak na swój wiek... Wiesz, że mówienie przez mikrofon cyt. "Ty czarnuchu", "Zdychaj bocie" jest żałosne ? Napisałeś mi, że jestem idiotą - nie dosłownie, ale swoimi słowami to sugerowałeś... Ja odpowiedziałem, że w przeciwieństwie do Ciebie coś osiągnąłem, to Ty mi zacząłeś pisać, że chyba nic... No sory... takie riposty to z dziećmi na trzepaku, nie do mnie. Także pomyśl co robisz, bo słysząć Twój głos pomyślałem, że jesteś wporządku - pomyłka

I kolejny argument przemawiający na moją korzyść... Wszedłeś na mapie de_nuke... Zabiłem Cię 2 razy... a Twoje słowa brzmiały następująco "Kalasanty wali WH na odległość"... Nie pozwolę sobie, żeby jakieś dziecko epulsa, czy naszej-klasy pisało obrażające mnie słowa.

Pozdrawiam.

Member
    Przegląda
    Z konina
    Napewno ty możesz cokolwiek o mnie powiedziec grając ze mną raz w życiu przez 10 minut . A teraz jeszcze spekulujesz na temat tego że nic nie osiągnełem (mając zerową wiedzę na mój temat), pozostawiam wybór WAM jeśli chcecie na okrągło słuchac że jesteście bezużyteczni i że nic nie osiągneliście (czego próbke dostali Ci którzy dzisiaj widzieli naszą rozmowę) i słuchac wywodów na temat wspaniałego dzieciństwa Kalasantego (które to dzisiaj był uprzejmy mi przybliżyc) to zapraszam do głosowania na TAK.

Ja już swoje powiedziałem JESTEM NA NIE i nie mam zamiaru wdawac sie z Tobą w dalszą polemike.

Przyjaciel
    Przegląda
    GŚ !! Bytom.
    hahahahHaha Kalasanty ty nieuku

jestem na nie

a tak na poważnie koleś by tu nas wszystkich rozjebal inteligencja wiec jestem na TAK

Temat uważam za zamknięty
    [img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]

Member
    Przegląda
    Polska/Niemcy
    Kolego, zaczął mi mówić, że miałem ciężkie dzieciństwo, że teraz prawię Ci kazania. To zaprzeczyłem Twoim domysłom i napisałem, że nie było takie złe, bo nie siedziałem 24 godziny na dobę przed komputerem i nie zgrywałem kogoś kim nie jestem, tylko wolałem wyjść nawet na trzepak i porozmawiać o dziewczynach z klatki. No i widać trafiłem w Twój czuły punkt bo ciągle piszesz o tym dzieciństwie.

Pozdrawiam.

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Piter uwież mi że z kałaniastym da się porozmawiać i to całkiem spoko. Ale ty jak i spawN potraficie gadać tylko i wyłącznie "nienormalnie". Wasz dialog opiera się na słowach "ty czarnuchu, giń, myj taboret, zdychaj bocie, on był mój, aaaaa!, umyj dupe" które występują:

-pojedynczo: "ty czarnuchu"
    -w kombosach: "giń czarnuchu"
    -w mixach: "ty czarnuchu umyj dupe"
    -i wywodami: "aaaa!! on był mój ty czarnuchu! giń, zdychaj bocie! (po czym po krótkiej przerwie) myj mi taboret i umyj dupe"

a kalaniasty jest bardziej doświadczonym, opanowanym i miej dziecinnym człowiekiem od was i potrafi również (w przeciwieństwie do was) prowadzić konwersacje bez obrazy innej osoby, darcia gęby przez mikro czy mycia dupy. Hmm.. ciekawe co by było jakby gadatliwy piter w takim Berlinie np. powiedział do afroamerykanina "ty czarnuchu" chciałbym to zobaczyć... A za rasistowskie teksty next razem dostaniesz bana, pozdrawiam
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy ... 234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów