Nie wiem wchodzę w to jakich ty słów używasz.. Mi też raz wymsknęło się słowo "gestykularny" na j.polskim pomimo tego, iż takiego słowa nie urzywam. A uwierz mi określenie "ssij" jak i "leż!" u nas na servie to częste zjawisko. Jak już mówiłem nie będę rozkminał jak ty gadasz itd itp. Może gdzieś przeczytałeś na servie i załapałeś i ci się wymsknęło? Ja ci tego udowadniać nie będę ani ty mi tego nie udowodnisz bo nagrania nie mamy. Każdy z nas ma swoje rację a moja jest taka że usłyszałem "hahaha ... ssij" po tym jak nabiłeś sobie fraga... a jak sam powiedziałeś lubisz "karać" graczy po tym jak ich zabijesz i jakaś wiązanka o polerowaniu taboretu chociażby musi być...

EDIT:
Cytat Zamieszczone przez [PL
Piter =]](którego dźwięk możesz sobie wyłączyc w opcjach CS'a)
jako admin wolałbym nie wyłączać dźwięku mikro. Bo jakiś burak mógłby najeżdżać na czyjąś matkę a ja bym bana mu nie dał bo przecież dzięki TOBIE jestem zmuszony wyłączyć mikro? I to jest twój argument? Śmieszny jesteś-.- A tak w ogóle to niektórzy gracze potrafią korzystać z mikro i mówią np. gdzie jest paka, gdzie raszować itd. A również dzięki TOBIE ja jak i inni gracze musieliby zrezygnować z tych informacji bo ty sobie z mikro robisz dworzec i nie znosząc tego maja dźwięk wyłączyć... taaa super moim skromnym zdaniem z piterem jako adminem server by tracił na graczach. Bo wielu poza mną piekielnie to (...) denerwuje=d i najzwyczajniej wychodziliby z servera by sobie pograć z Vita w stodole -.-