Ja już piterowi gadałem to 10tki razy aby przestał tak nawijać.. Nie załapał... Pierdzielę taki interes-.-
Osobiście aby nie było że ja tu wielki foch na wszystkich, moim kandydatem na admina byłaby infinite albo wcisły. Pitera mam dość a szans kolejnych dawać zamiaru nie mam.. Nie i tyle już mnie wystarczająco wkurzył wcześniej aby się w program "Przebacz" bawić.. Mam swoje wyrobione zdanie i tyle, a nie oceniam ludzie po okładce. Możecie pitera lubić i w ogóle ale ja tak jak Melcerinios
Nie znam cie (Tak mi sie zdaje ;P ) ale uwierzę kolegą adminą i też dam głos na TAK ^^
na waszym osądzie opierać się nie będę. Jestem na NIE i nic tego nie zmieni.. proste

[ Dodano: 06-01-09, 17:08 ]
Cytat Zamieszczone przez caNNaBisSss
Stret robisz sie juz taki jak Punisher
what? chyba pogniotło Cię kanabiszz-.- no coment

Cytat Zamieszczone przez [PL
Piter =]]Możliwe że troche mnie poniosło, ale nie jestem człowiekiem, który da sobie wmawiac rzeczy, których jest pewien że nie zrobił.
pewnie chodzi Ci o to że to niby ja sobie wymyśliłem tamte zwroty które rzekomo powiedziałeś. Niestety zawiodę Cię szczerze mówiąc wsłuchiwałem się dokładnie w to co mówisz bo chciałem mieć jakikolwiek powód aby cię uciszyć.. i padły tamte zwroty co uznałem jako obraza gracza. A jestem pewny że to usłyszałem a ty możesz się ze mnę sprzeczać i twierdzić że na 120% tego nie mówiłeś, masz do tego prawo. Tylko chciałbym zauważyć że pewne słowa to tak jakby twój odruch.. Ty ciągle pierdzielisz! i na pewno po 10min nie pamiętasz co powiedziałeś już wcześniej. Też tak mam czasem jak dużo gadam, że coś mi się wymsknie np w towarzystwie rodziców. Ktoś mi zwróci uwagę a ja przepraszam pomimo tego że nie pamiętam bym przeklnął. Ale co do tamtych słów jestem pewien bo wiem co usłyszałem

[ Dodano: 06-01-09, 17:15 ]
heheh ;d mi sie to podoba jak napierdala ciąglexd przeklinanie to tez normalna zecz ^^
to może zamiast przeklinać zajrzyj do słownika bo jak dla mnie słowo
zecz
jest więc karygodnie śmieszne.. Kanabisz z całym szacunkiem powiem tak.. nie mam pojęcia ile masz lat ale zgaduję, że 15-16 ja w wieku gimnazjalnym napierd.alałem jak pokór.wiony i nakór.wiałem takie słowa, że by Ci odpi.er.dolilo jaką zajebistą wiązankę potrafiłem wykór.wić. Ale potem miałem dziewczynę która sprawiła, że przestałem przeklinać. Dała mi do zrozumienia, że to tylko daje obraz mojej kultury, robi ze mnie jakiegoś cwelucha którym nie jestem. I dobrze bo jak bym tak dalej nakór.wiał i wymsknęło by mi się np na maturze ustnej no chyba h.uj by mnie strzelił. A to zajebiście nie trudne bo takie słownictwo wejdzie ci w banie jak nałóg.. A z resztą nie wiem jak u Ciebie na we wsi ale w Ols (Olsztyn) jak wejdziesz do clubu i zaczniesz napier.dalać. Ani jednej nie wyrwiesz Z takim repertuarem twoich słów to na dworzec stary.. Teraz jak wracam z budy i widzę gimnazjum jak gdzieś pod śmietnikiem odpalają fajkę i "kórwa on jest ********! *** z niego zaraz mu chyba wpierdole.. korwa nie pierdol tylko pal ta fajke" to aż mnie żal dupe ściska.. no ale cóż. Ja nie byłem inny I życzę Ci tego abyś też spotkał taką dziewczynę