Zobacz wyniki ankiety: Chcesz zEbym został AdminEm ???

Głosujących
31. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

18 58.06%
  • nie

13 41.94%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Admin :P Piter

Senior Member
    Przegląda
    skoczow
    Street, Co do tego sie zgodzę niestety albo "stety".
    Proponuję żeby piter postanowił nie napierdzielać już tak przez mikro i pogodził sie ze streetem
    [img]http/img2.vpx.pl/up/20090124/am94vz24fim5sb2bjz.png[/img]

Member
    Przegląda
    Z konina
    Hej Street

Przeczytałem Twojego posta i musze przyznac Ci racje a mianowicie wykorzystuje mikrofon, czasami nawet nadmiernie. Rozumiem że czasami naprawde nadużywam mikro, bluzgam itd. Poprostu każdy jest inny ty lubisz miec staty 20/0 ja lubie sobie pokrzyczec do mikrofonu (którego dźwięk możesz sobie wyłączyc w opcjach CS'a). Aczkolwiek jak ktoś wmawia mi że zrobiłem coś czego nie zrobiłem i sie z tym nie zgadzam to nie będe siedziec cicho (i stąd wyżej wymieniony topic). Możliwe że troche mnie poniosło, ale nie jestem człowiekiem, który da sobie wmawiac rzeczy, których jest pewien że nie zrobił.

Zgadzam sie z Tobą (jak to napisał Mardog) masz niesamowita tendencje do napierdalania przez mikro, ale mam też nadzieje że dojdziemy do porozumienia.

Pozdrawiam Piter

Senior Member
    Przegląda
    kłaj
    heheh ;d mi sie to podoba jak napierdala ciąglexd przeklinanie to tez normalna zecz ^^ chyba nie ma osoby na serverze która by nie przeklinała ;] więc lusss ;pp i musze napisać ze Stret robisz sie juz taki jak Punisher

edit by Eragon : kultura...
    [img]http/blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/p/przyjaciele_gigi/40.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Ja już piterowi gadałem to 10tki razy aby przestał tak nawijać.. Nie załapał... Pierdzielę taki interes-.-
    Osobiście aby nie było że ja tu wielki foch na wszystkich, moim kandydatem na admina byłaby infinite albo wcisły. Pitera mam dość a szans kolejnych dawać zamiaru nie mam.. Nie i tyle już mnie wystarczająco wkurzył wcześniej aby się w program "Przebacz" bawić.. Mam swoje wyrobione zdanie i tyle, a nie oceniam ludzie po okładce. Możecie pitera lubić i w ogóle ale ja tak jak Melcerinios
    Nie znam cie (Tak mi sie zdaje ;P ) ale uwierzę kolegą adminą i też dam głos na TAK ^^
    na waszym osądzie opierać się nie będę. Jestem na NIE i nic tego nie zmieni.. proste

[ Dodano: 06-01-09, 17:08 ]
    Cytat Zamieszczone przez caNNaBisSss
    Stret robisz sie juz taki jak Punisher
    what? chyba pogniotło Cię kanabiszz-.- no coment

Cytat Zamieszczone przez [PL
    Piter =]]Możliwe że troche mnie poniosło, ale nie jestem człowiekiem, który da sobie wmawiac rzeczy, których jest pewien że nie zrobił.
    pewnie chodzi Ci o to że to niby ja sobie wymyśliłem tamte zwroty które rzekomo powiedziałeś. Niestety zawiodę Cię szczerze mówiąc wsłuchiwałem się dokładnie w to co mówisz bo chciałem mieć jakikolwiek powód aby cię uciszyć.. i padły tamte zwroty co uznałem jako obraza gracza. A jestem pewny że to usłyszałem a ty możesz się ze mnę sprzeczać i twierdzić że na 120% tego nie mówiłeś, masz do tego prawo. Tylko chciałbym zauważyć że pewne słowa to tak jakby twój odruch.. Ty ciągle pierdzielisz! i na pewno po 10min nie pamiętasz co powiedziałeś już wcześniej. Też tak mam czasem jak dużo gadam, że coś mi się wymsknie np w towarzystwie rodziców. Ktoś mi zwróci uwagę a ja przepraszam pomimo tego że nie pamiętam bym przeklnął. Ale co do tamtych słów jestem pewien bo wiem co usłyszałem

[ Dodano: 06-01-09, 17:15 ]
    heheh ;d mi sie to podoba jak napierdala ciąglexd przeklinanie to tez normalna zecz ^^
    to może zamiast przeklinać zajrzyj do słownika bo jak dla mnie słowo
    zecz
    jest więc karygodnie śmieszne.. Kanabisz z całym szacunkiem powiem tak.. nie mam pojęcia ile masz lat ale zgaduję, że 15-16 ja w wieku gimnazjalnym napierd.alałem jak pokór.wiony i nakór.wiałem takie słowa, że by Ci odpi.er.dolilo jaką zajebistą wiązankę potrafiłem wykór.wić. Ale potem miałem dziewczynę która sprawiła, że przestałem przeklinać. Dała mi do zrozumienia, że to tylko daje obraz mojej kultury, robi ze mnie jakiegoś cwelucha którym nie jestem. I dobrze bo jak bym tak dalej nakór.wiał i wymsknęło by mi się np na maturze ustnej no chyba h.uj by mnie strzelił. A to zajebiście nie trudne bo takie słownictwo wejdzie ci w banie jak nałóg.. A z resztą nie wiem jak u Ciebie na we wsi ale w Ols (Olsztyn) jak wejdziesz do clubu i zaczniesz napier.dalać. Ani jednej nie wyrwiesz Z takim repertuarem twoich słów to na dworzec stary.. Teraz jak wracam z budy i widzę gimnazjum jak gdzieś pod śmietnikiem odpalają fajkę i "kórwa on jest ********! *** z niego zaraz mu chyba wpierdole.. korwa nie pierdol tylko pal ta fajke" to aż mnie żal dupe ściska.. no ale cóż. Ja nie byłem inny I życzę Ci tego abyś też spotkał taką dziewczynę
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Member
    Przegląda
    Z konina
    "Giń !!!!" "AAAAAA!!!" "ON JEST MÓJ!!! CO TY ROBISZ!!!" "AAAAA!!!!"
    Owszem wyżej wymienionyc używam ale w temacie napisałeś że bana dostałem za użycie słowa
    i tu cytuje "ssij" (co Twoim zdaniem było obrazą gracza) I ODWOŁAŁEM SIE UZASADNIAJĄC że ja takiego słowa absolutnie wogóle nie używam ani pisząc na gg ani gadając z kumplem przy browarze WOGÓLE NIE UŻYWAM TEGO SŁOWA A TY WMAWIASZ MI JESZCZE ŻE WTEDY GO UŻYŁEM więc sie odwołałem bo jestem w 1000% pewny.

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Nie wiem wchodzę w to jakich ty słów używasz.. Mi też raz wymsknęło się słowo "gestykularny" na j.polskim pomimo tego, iż takiego słowa nie urzywam. A uwierz mi określenie "ssij" jak i "leż!" u nas na servie to częste zjawisko. Jak już mówiłem nie będę rozkminał jak ty gadasz itd itp. Może gdzieś przeczytałeś na servie i załapałeś i ci się wymsknęło? Ja ci tego udowadniać nie będę ani ty mi tego nie udowodnisz bo nagrania nie mamy. Każdy z nas ma swoje rację a moja jest taka że usłyszałem "hahaha ... ssij" po tym jak nabiłeś sobie fraga... a jak sam powiedziałeś lubisz "karać" graczy po tym jak ich zabijesz i jakaś wiązanka o polerowaniu taboretu chociażby musi być...

EDIT:
    Cytat Zamieszczone przez [PL
    Piter =]](którego dźwięk możesz sobie wyłączyc w opcjach CS'a)
    jako admin wolałbym nie wyłączać dźwięku mikro. Bo jakiś burak mógłby najeżdżać na czyjąś matkę a ja bym bana mu nie dał bo przecież dzięki TOBIE jestem zmuszony wyłączyć mikro? I to jest twój argument? Śmieszny jesteś-.- A tak w ogóle to niektórzy gracze potrafią korzystać z mikro i mówią np. gdzie jest paka, gdzie raszować itd. A również dzięki TOBIE ja jak i inni gracze musieliby zrezygnować z tych informacji bo ty sobie z mikro robisz dworzec i nie znosząc tego maja dźwięk wyłączyć... taaa super moim skromnym zdaniem z piterem jako adminem server by tracił na graczach. Bo wielu poza mną piekielnie to (...) denerwuje=d i najzwyczajniej wychodziliby z servera by sobie pograć z Vita w stodole -.-
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    kłaj
    hehe ;p ja sobie bd pisał jak mi sie podoba ;]
    [img]http/blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/p/przyjaciele_gigi/40.jpg[/img]

Senior Member
    Przegląda
    O tym Wiesz?
    Piter, jesteś spoko koleś, czasami wkurza jak spamujesz przez mikro.
    Jestem na Tak!!!
    Powodzenia i Pozdrawiam!

Senior Member
    Przegląda
    Z Kustrina
    Niestety jestem na Nie !

Za dużo gadasz przez Mikro, przy tym nie darady grać.
    Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.

[you:31c09e40ed], Pozdrawiam

Przyjaciel
    Przegląda
    Sląsk
    Jestem na TAK spoko ziomek,lubię z nim grać.
    Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY

PRZEMO

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów