Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: POJE*ANY ADMIN

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Po1.
    Cytat Zamieszczone przez NeU
    hahahhqa Street
    Jesteś śmieszny. Dajesz bany za nic a tłumaczysz się SS bo wiesz ocb, a nowi nie wiedzą o żadnych SS.
    skoro nie wiesz ocb to nie udzielaj się... teraz to ty jesteś śmieszny

Po2. Nie daje bany za nic.. Rasz, txt, reklama, przekleństwa, obraza gracza/ admina podlegają każe minutowej. Perm daję tylko i wyłącznie w przypadku zrobienia ss więc jeśli masz perma to bez ss nie masz co tu kwiczeć...

Po3.
    Cytat Zamieszczone przez Avares
    HONORO TY
    1rwszy raz widzę takie uzasadnienie bana.. w przypadku zrobienia ss i zbanowania delikwenta w postaci bana "na zawsze" informuje o tym. Najczęściej jest to coś w stylu "ss na forum"

Po4.
    Cytat Zamieszczone przez Avares
    Ten gówniarz daje bany jak mu mały skoczy z radości! Niech mi da UNBANA albo to uzasadni bo za nic dał a nie bede SS kopiowął bo tam tylko jest jak stoje i już. A i tak nawiasem ten dzieciak ma WH chodzi mi o Streeta
    Jeszcze raz taki tekst a w ogóle sobie nie pogadamy. Na razie jestem nastawiony na to aby rozwiązać ten problem, ale jeśli będziesz zachowywał się tak dalej to najzwyczajniej Cię oleje. Jednego zbotowanego chama na servie mniej
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Człowieku jak nie dasz SS to możesz się pożegnać z unbanem. Więc wybieraj.

Avares
    Guest
    Street niemoto i sknerotyku! Za co dałeś mi bana? Dociera coś do Ciebie wiem że masz parkinsona ale postaraj sie pomyśleć za co dałeś mi bana?

WIEM! sądząc po twoim rozumowaniu to pewnie 3 kratki o demnie szedł ktoś z mojego teamu i pojołeś to na rash !:d nie przejmoj sie tym a teraz mnie odbanuj wybaczam CI

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Neoostrada niszczy ludzi... to widać...
    Zamykam.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów