Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Skarga na Xeon/Cheater

Member
    Przegląda
    Gdańsk

Skarga na Xeon/Cheater

Member
    Przegląda
    Zielona góra
    Te 1 demo do połowy nie moje tylko zdaneq to po pierwszę, po drugie jakoś kiedy staje słyszę głosy -.- więc tu mi takich farmazonów nie wciskaj, a po trzecie niektóre ciekawe akcje są i do klanowego fragmovie będą fajne, dziękuje

Nie widzę żadnych podejrzanych akcji jedynie jedną, więc nie wiem, ale mi to obojętne to dla mnie żaden dowód... jak coś podejrzane będzie admini mają plugin ss to mi porobią i się okaże czy coś miałem, bo tak jak tam grałem, gram cały czas.
    Radzę Ci nie patrzyć na dema pr0 playerów, bo Cię wyśmieją jak będziesz mówił, że czity mają.

Junior Member
    Przegląda
    Zielona Gora
    Ja wogóle nie wiem po co umieściłeś te filmiki ... Człowieku gdzie Ty tam coś widzisz ? Jaki Hax , wtf ?! Xeon jest czysty wiem to na 100% . Wprowadzałem go w tą grę , dziwne troche , że obaj dostajemy bany bo sobie nie możecie poradzić ( przynajmniej niektórzy . Nie zrozumcie mnie źle ) Xeon i Ja pokazywaliśmy już screeny , te które robili nam admini . Jesteśmy czyści , więc prosze o nie *czepianie* się ani mnie ani Xeona A tak przy okazji ... Zobaczcie jak fajnie tam Zdoneq grał -.-'

Pozdrawiam . DrAeX

Member
    Przegląda
    Gdańsk
    na poczatku myslalem ze to on ma WH, ale bo spogladaniu na xeona myslalem ze on ma.

Pozatym nie ma sie co tlumaczyc.Admini lub SIMI uznaja ze on cheatuje czy nie.

Ja mam tylko podejrzenia nie wiem czy ma WH na 100% czy nie

Member
    Przegląda
    Zielona góra
    Proszę bardzo, chyba większość z adminów się przyzwyczaiła jak ja gram, wkońcu gram tutaj od początku mojej gry, to tutaj skilla rozwijałem, i to Mardog mi dał dobrę słuchawki *

Hmm tłumaczyć? Koleś to jest dla mnie śmieszne co mówisz tam wh prawdziwy był, a Ty mnie to widać, i jeszcze aima na brzuch prawdopodobnie miał, bo tak szybko celownik mu skakał, no ale cóż jak dla mnie admini tylko na tych demkach powinni stwierdzić tylko czy warto mnie podejżewać, bo one G pokazują. Więc jak admini będą chcieli mnie podejrzewać to niech robią ss'y. ( nie za dużo proszę, bo nie lubię przerywać z Wami gry )

PS: Podejrzewanie mnie o wh, jak komplement brzmi

@Down

Hmm robiono mi ss'y (o ile pamięć nie zawodzi) 3x na FFA oraz 3x na War3ft

Junior Member
    Przegląda
    Zielona Gora
    Hehehe , widze , że nie tylko mnie śmieszą tacy ludzie którzy mają *podejrzenia* ... Xeon ma racje , niech admini oglodną te dema i powiedzą co o tym sadzą . Xeon który to już raz zostałeś osądzony o posiadanie wspomagacza o nazwie WH(wall hack ) ? Zaczyna być troche nudne ...
    Aha ... Xeon racja ... Dla gracza który nie używa wh , a ktoś Cie jednak tak nazwie jest to traktowane jako komplement xD

PS : Seele^ ss już umieściłem na forum

Przyjaciel
    Przegląda
    że znowu ?
    Skoro on coś niby ma to ja już dawno zbanowany powinienem być ^.-
    Zamykam.
    [center:508149e805]
    "Mówię do siebie, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę"

[img]http/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
    [/center:508149e805]

Uprawnienia umieszczania postów